Etusivu / Löydä apua / Susanna Mannersuo

Susanna Mannersuo

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kriisi- ja trauma
Tampere, Keskusta
Suomi Englanti Espanja
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit Perheet Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Erityistason perheterapeutti, kriisi- ja traumapainotteinen. Kela- pätevyys. Erityistason traumapsykoterapeutti, Kela-pätevyys 15.4.19 jälkeen Vankka työkokemus vakavasti sairastuneiden potilaiden ja omaisten kriisihoidosta. Asiantuntijahoitaja, Tays.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kriisi- ja trauma
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat EMDR Kehopsykoterapeuttinen koulutus

Millainen terapeutti olen

Aktiivinen työote, jossa rauhallinen perusluonne luo empaattisen ja asiakasta arvostavan ilmapiirin. Jämptiys ja suorapuheisuus luovat mahdollisuuden tarkastella, tutkia ja viipyillä vaikeidenkin asioiden äärellä. Nämä mahdollistavat näkökulmien laajentamista, ihmettelyä, tunteiden tunnistamista ja käsittelyä turvallisessa vuorovaikutussuhteessa. Tavoitteet laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Mitä istunnoillani tehdään

Keskustelukäynnit, pari- ja perhetapaamiset. Kehotietoinen, sensomotorinen työote mukana etenkin traumojen hoidossa. Perinteinen keskustelu on tietenkin osa terapiaa, tunteiden kanssa työskentelyä unohtamatta.
Pyritään löytämään aktiivisesti myös harjoitteita ja keinoja, joita asiakas oppii hyödyntämään terapian ulkopuolella.
EMDR terapia.
Tapaamisia voidaan toteuttaa asiakkaan toiveen mukaan vaikka ulkoillen.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Persoonallisuushäiriöt Raskaus & synnytys Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Vankka työhistoria erikoissairaanhoidon parista. Asiantuntijahoitajana Tays yleissairaalapsykiatrian poliklinikalla. Erityistason perheterapiakoulutus oli kriisi- ja traumapainotteinen. Nykyisessä erityistason traumapsykoterapiakoulutuksessa on kehopainotteinen viitekehys. EMDR koulutus on kaksivaiheinen työnohjauksineen, osittain sisältyi traumapsykoterapiaopintojen alkuvaiheeseen.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta