Etusivu / Löydä apua / Sini Puro

Sini Puro

Psykoterapeutti, Sosionomi, Pariterapia
Helsinki, Keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Autan yksilöitä, pareja ja perheitä keskusteluyhteyden vahvistamisessa, herkästi riitaantuvissa suhteissa ja erilaisissa mielenterveyden oireiluissa. Autan yksilöitä myös työterveyden ja vakuutusyhtiöiden maksamina sekä pareja, perheitä, lapsia ja nuoria palvelusetelillä. Kela vain parit/perheet.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Minulle tärkeää on että asiakkaat tulevat autetuiksi niiden haasteiden kanssa, joiden kanssa tulevat vastaanotolle. Asiakkaani kuvailevat minua tarkaksi havinnoijaksi, joka huomaa nopeasti ongelmien juurisyyt. Lisäksi olen saanut positiivista palautetta aktiivisesti kuuntelevasta, ymmärtävästä ja monipuolisesta työskentelystäni. Monet asiakkaat ovat kokeneet merkitykselliseksi tapani arvioida työskentelyäni säännöllisesti. Tapaani kuuluu kotiinvietävien kysymysten antaminen, joka ylläpitää prosessia tapaamisten välillä. Asiakkaat ovat kokeneet kysymykset keskusteluja avaavaksi myös terapiasessioiden ulkopuolella.

Mitä istunnoillani tehdään

Olen koulutukseltani integratiivinen pari- ja perhepsykoterapeutti. Se tarkoittaa sitä, että olen koulutukseni aikana perehtynyt useaan eri psykoterapiasuuntaukseen ja menetelmään yhden sijaan. Tämä mahdollistaa eri ikäisten ja eri suuruisten kokoonpanojen auttamisen. Joka terapiatapaamisella puhutaan siitä, mistä asiakkaat sillä hetekellä hyötyvät eniten. Hyödynnän usein parien ja perheiden kanssa reflektiivistä työotetta, jossa pyritään syventämään ja laajentamaan ymmärrystä toisesta tai toisista perheenjäsenistä heidän tarpeistaan, toiveistaan ja kokemuksistaan. Tehtäväni psykoterapeuttina on huomata ne kohdat joihin pysähtyä ja mitä tutkia yhdessä tarkemmin.

Tarjoan apua
Ihmissuhdeongelmiin Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen tehnyt 12-vuotta töitä erilaisissa opetus, sosiaali- ja terveysalan tehtävissä eri ikäisten kanssa.

Asiakaskuntani

Yksilöt, parit ja perheet. Otan vastaan myös lapsia ja nuoria yksilökäynneille.

Lisätiedot

Minulle voi varata ajan vastaanotolle joko osoitteissa: https://vaestoliitonterapia.fi/terapeutit/puro-sini/ TAI https://ihmissuhdeterapia.fi/asiantuntijat/sini-puro/

Tutustumiskäynnin hinta

116,00

Vakiokäynnin hinta

116,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Hinnoitteluun vaikuttaa tapaamisen pituus.

Teen myös Palse-asiakkuuksia (HUS & Sosiaali, terveys ja pelastustoimi). Löydät profiilini palseportaalista.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I am an integrative couples and family psychotherapist. It means that during my training I have become familiar with several different psychotherapy orientations and methods instead of just one. This makes it possible to help groups of different ages and sizes. At each therapy meeting, we talk about what the clients benefit from the most at that moment. I often use a reflective work approach with couples and families, which aims to deepen and expand the understanding of one or other family members, their needs, wishes and experiences. My task as a psychotherapist is to notice the points where to stop and what to explore together in more detail.