Etusivu / Löydä apua / Silja Salmi

Silja Salmi

Psykoterapeutti, Psykologi, Ratkaisukeskeinen
Helsinki, Töölö
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Otan asiakkaita vastaan Kompin Töölön toimipisteessä. Olen psykologi ja ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Psykoterapiassa työni keskiössä on asiakkaan ainutlaatuinen kohtaaminen ja avoin ilmapiiri, joka mahdollistaa tavoitteellisen työskentelyn.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Psykoterapeuttina minulle on tärkeintä luottamuksellinen ja avoin yhteistyösuhde, joka on kaiken työskentelyn perusta. Olen terapeuttisessa vuorovaikutuksessa aito oma itseni, ja samaan aikaan turvallisia rajoja kunnioittava. Psykologina arvostan tutkittua tietoa., johon työni pohjaa.

Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti, ja valitsen työskentelyotteen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Olen asiakkaan tarpeen mukaan itse aktiivinen tai enemmän tarkkailijana. Asiakkailta saadun palautteen perusteella vahvuuksiani terapeuttina ovat todella hyväksyvä ilmapiiri, joka mahdollistaa vaikeista asioista keskustelun, myötätunto ja asiakkaan kanssa yhdessä ilon etsiminen, vaikeassakin kohdissa. Koen psykoterapeuttisen työn todella antoisana ja luovana prosessina, johon suhtaudun suurella sydämellä ja laitan koko osaamiseni peliin.

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapiassani tärkein työmuoto on keskustelu. Asetun mahdollisimman tasa-arvoiseen yhteistyösuhteeseen asiakkaan kanssa. Asiakas tuo istunnolle teeman, jota lähdemme yhdessä tarkastelemaan eri näkökulmista. Istunnoillani puhutaan paljon, itketään usein ja nauretaankin paljon. Osoitan asiakkaalle aitoa myötätuntoa, joka auttaa asiakkaita suhtautumaan myös itseen hivenen myötätuntoisemmin.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen opiskellut myös theraplay-terapeutiksi. Tämän terapiamuodon tarkoituksena on vahvistaa vanhemman ja lapsen turvallista kiintymyssuhdetta.
Olen opiskellut ja perehtynyt myös mentalisaatiopohjaiseen psykoterapeuttiseen työskentelyyn.

Terapiatyön rinnalla tuotan ja käsikirjoitan opetuselokuvia (www.opetuselokuvat) sekä koulutan vuorovaikutuksen kysymyksissä, improvisaatiossa ja esiintymisessä.

Asiakaskuntani

Pidän mahdollisimman monipuolisesta asiakaskunnasta. Minulla on kokemusta laajasti ahdistuneisuuden, masennuksen, jännittämisen ja uupumuksen hoidossa. Olen on perehtynyt myös vanhemmuuden kysymyksiin. Tarjoan myös mielellään tukea eri elämänvaiheiden herättämissä kysymyksissä ja pohdinnoissa. Työotteeni on asiakaslähtöinen, aito ja ammatillinen.

En ota tällä hetkellä uusia KELA-psykoterapioita. Lyhyet hoidot (max 15 kertaa) sekä kriisi- ja tukikäynnit ovat mahdollisia.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tuki tai kriisikäynti (45 min) 95 €,
Tuki tai kriisikäynti (90 min) 170 €, Psykoterapia (45 min) 95€, Psykoterapia (90 min) 170 €
Tutustumiskäynti psykoterapiaan (60 min) 95 €,