Etusivu / Löydä apua / Seija Iso-Ilomäki

Seija Iso-Ilomäki

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Kuopio, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Olen sairaanhoitaja ja terveystieteiden kandidaatti. Valmistuin ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi vuonna 2010 ja sen jälkeen olen vielä opiskellut neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Asiakkainani on nuoria, aikuisia sekä pariskuntia hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. Kela-asiakkuudet täynnä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina lähden tutkimaan asiakkaan tilannetta yhdessä hänen kanssaan. Työskentely etenee asiakkaan omien tavoitteiden mukaisesti. Olen aktiivinen, haastan asiakasta työskentelyyn mukaan. Tykkään piirtää, lukea, etsiä uusia luovia tapoja. Toivon palautetta, että löydämme yhteisen tavan työskennellä asiakkaan eduksi.
Omassa elämässä ovat vahvuuksina oma perhe, lemmikit, joita tällä hetkellä ovat koira, kissat ja kanat. Työssäni minua auttaa lukeminen, ajan ilmiöiden seuraaminen.

Mitä istunnoillani tehdään

Lähtökohtana on asiakkaan omat toiveet ja tavoitteet, joita kartoitamme ensimmäisillä kerroilla. Menetelminä käytän keskustelua, tehtäviä, piirtämistä. Tapaamiset voivat olla toimistolla tai asiakkaan valitsemassa ympäristössä. Voimme mennä ulos ja tavata liikunnan tai muun toiminnan merkeissä. Tarvittaessa joillekin käynneille voidaan kutsua mukaan läheisiä. Etätapaamiset ovat myös mahdollisia.
Teen tämän työn ohelle myös päihdetyötä yhteistyökumppanini yrityksessä, josta tarvittaessa saan tarvittaessa työparia eri tilanteisiin.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Persoonallisuushäiriöt Neuropsykiatriset potilaat Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Lastensuojelun asiakkaat Kaksisuuntainen mielialahäiriö
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennelyt ensimämäiset kahdeksan vuotta syöpää sairastavien potilaiden osastolla. Sen jälkeen olen tehnyt mielenterveys- ja päihdetyötä eri yksiköissä. Olen opiskellut peruskoulutusten lisäksi perhetyötä, rentoutumiseen ja mielenrahoittamiseen liittyviä keinoja. Olen myös koulutettu työnohjaaja ja suorittanut kansainvälisen kehitysmaasairaanhoitajatutkinnon. Aikaisemmissa työtehtävissäni ole toiminut kouluttajana ja tällä hetkellä koulutan Hemmalaiset yo: ssä. Olen ollut käynnistämässä Kuopion seudulla kokemusasiantuntijakoulutusta ja kuulun koulutuksen ohjaustyöryhmään.

Asiakaskuntani

Työskentelen nuorten, aikuisten ja perheiden kanssa. Asiakkailla on ollut hyvin erilaisia taustoja ja elämäntilanteita, taustalla voi olla haastava lapsuus, maahanmuuttoa ja niihin liittyvät traumat. Kelan tukemana tarjoan yksilöterapiaa nuorille ja aikuisille.

Tutustumiskäynnin hinta

40,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta