Etusivu / Löydä apua / Seija Iso-Ilomäki

Seija Iso-Ilomäki

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Kuopio, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen sairaanhoitaja ja terveystieteiden kandidaatti. Valmistuin ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi vuonna 2010 ja sen jälkeen olen vielä opiskellut neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Asiakkainani on nuoria, aikuisia hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. En voi ottaa uusia Kela-asiakkaita.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina lähden tutkimaan asiakkaan tilannetta yhdessä hänen kanssaan. Työskentely etenee asiakkaan omien tavoitteiden mukaisesti. Olen aktiivinen, haastan asiakasta työkentelyyn mukaan. Tykkään piirtää, lukea, etsiä uusia luovia tapoja. Toivon palautetta, että löydämme yhteisen tavan työskennellä asiakkaan eduksi.
Omassa elämässä ovat vahvuuksina oma perhe, lemmikit, joita tällä hetkellä ovat koira, kissa ja kanat. Työssäni minua auttaa lukeminen, ajan ilmiöiden seuraaminen.

Mitä istunnoillani tehdään

Lähtökohtana on asiakkaan omat toiveet ja tavoitteet, joita kartoitamme ensimmäisillä kerroilla. Menetelminä käytän keskustelua, tehtäviä, piirtämistä. Tapaamiset voivat olla toimistolla tai asiakkaan valitsemassa ympäristössä. Voimme mennä ulos ja tavata liikunnan tai muun toiminnan merkeissä. Tarvittaessa joillekin käynneille voidaan kutsua mukaan läheisiä. Etätapaamiset ovat myös mahdollisia.
Teen tämän työn ohelle myös päihdetyötä yhteistyökumppanini yrityksessä, josta tarvittaessa saan tarvittaessa työparia eri tilanteisiin.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Persoonallisuushäiriöt Neuropsykiatriset potilaat Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Lastensuojelun asiakkaat Kaksisuuntainen mielialahäiriö
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennelyt ensimämäiset kahdeksan vuotta syöpää sairastavien potilaiden osastolla. Sen jälkeen olen tehnyt mielenterveys- ja päihdetyötä eri yksiköissä. Olen opiskellut peruskoulutusten lisäksi perhetyötä, rentoutumiseen ja mielenrahoittamiseen liittyviä keinoja. Olen myös koulutettu työnohjaaja ja suorittanut kansainvälisen kehitysmaasairaanhoitajatutkinnon. Aikaisemmissa työtehtävissäni ole toiminut kouluttajana ja tällä hetkellä koulutan Päihdepalvelu Hemmassa. Olen ollut käynnistämässä Kuopion seudulla kokemusasiantuntijakoulutusta ja kuulun koulutuksen ohjaustyöryhmään.

Asiakaskuntani

Työskentelen nuorten ja aikuisten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

40,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta