Etusivu / Löydä apua / Kaija Särkiniemi

Kaija Särkiniemi

Psykoterapeutti, Psykologi, Pariterapia
Helsinki,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Olen psykologi ja kela- pätevä tunnekeskeinen paripsykoterapeutti ja kriisien ja traumojen vakauttavaan hoitoon erikoistunut perheterapeutti. Mottoni on Astrid Lindgreniltä: "Kaikenikäiset ihmiset pohtivat elämän suuria kysymyksiä: elämää, kuolemaa, hyvää ja pahaa, pelkoa, rohkeutta ja rakkautta. "
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Kriisi- ja trauma
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat Kiintymyssuhteen tukeminen

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen pohdiskeleva, kuunteleva ja toisaalta aktiivisesti reflektoiva. Olen kiinnostunut koko elämäntarinastasi ja erityisesti siitä, millaisia merkityksiä annat sille juuri nyt. Tunnekeskeisessä parityöskentelyssä autan sinua ja kumppaniasi työstämään suhteenne kipukohtia ja löytämään rakkaussuhteen voimavarat. Myös yksilöiden ja perheiden kanssa uskon suhteiden merkityksellisyyteen ja kantovoimaan elämässä. Minulle mieli ja keho ovat kokonaisuus, jonka molempien viestejä on hyvä kuunnella. Voit kääntyä puoleeni myös silloin kun itsellä tai jollain muulla perheenjäsenellä on fyysinen sairaus.

Mitä istunnoillani tehdään

Tutustutaan tarinaasi keskustellen. Määrittelet itse toiveesi ja tavoitteesi työkentelyn suhteen. Etsitään yhdessä toimivampia tapoja olla ajatusten, tunteiden ja kehollisten kokemusten kanssa. Opetan sinua ymmärtämään omaa kehon ja mielen yhteistä tunteidensäätelyjärjestelmää. Voidaan tehdä konkreettisia, vakauttavia harjoituksia tai saat kotitehtäviä.

HUOM. Yhteydenotot ohjautuvat Väestöliiton Terapiapalveluiden asiakaspalveluun.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Raskaus & synnytys Lastensuojelun asiakkaat Kipuun liittyvät vaikeudet
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen psykologi ja tunnekeskeinen paripsykoterapeutti sekä traumojen ja kriisien vakauttavaan hoitoon erikoistunut perhepsykoterapeutti. Minulla on yli 20 vuoden kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Teen myös kuntoutuspsykoterapioihin liittyvää vanhempainohjausta.

Lisätiedot

En tee kela- yksilöpsykoterapioita.

Tutustumiskäynnin hinta

120,00

Vakiokäynnin hinta

120,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilö 45 min 95 e
Yksilö 60 min 120e
Pari 90 min 165 e
*Väestöliiton käyntihinnat noudattavat Väestöliiton terapiapalveluiden hinnastoa.