Etusivu / Löydä apua / Särkiniemi Kaija

Särkiniemi Kaija

Psykoterapeutti, Psykologi, Pariterapia
Helsinki,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Olen psykologi ja kela- pätevä pari - ja perhepsykoterapeutti. Uskon ihmisten omiin voimavaroihin. Mottoni on Astrid Lindgreniltä lainattu: "Kaikenikäiset ihmiset pohtivat elämän suuria kysymyksiä: elämää, kuolemaa, hyvää ja pahaa, pelkoa, rohkeutta ja rakkautta. "
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Kriisi- ja trauma
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen pohdiskeleva, kuunteleva ja toisaalta aktiivisesti reflektoiva. Olen kiinnostunut koko elämäntarinastasi ja erityisesti siitä, millaisia merkityksiä annat sille juuri nyt. Minusta terapiasuhde on dialogia, jossa myös molemminpuolisella palautteen annolla on iso merkitys. Uskon suhteiden merkityksellisyyteen ja kantovoimaan elämässä ja mieli ja keho ovat minulle kokonaisuus, jonka molempien viestejä on hyvä kuunnella.

Mitä istunnoillani tehdään

Tutustutaan tarinaasi keskustellen. Määrittelet itse toiveesi ja tavoitteesi työkentelyn suhteen. Etsitään yhdessä toimivampia tapoja olla ajatusten, tunteiden ja kehollisten kokemusten kanssa. Opetan sinua ymmärtämään omaa kehon ja mielen yhteistä tunteidensäätelyjärjestelmää. Voidaan tehdä konkreettisia, vakauttavia harjoituksia tai saat kotitehtäviä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen psykologi ja paripsykoterapeutti sekä traumojen ja kriisien vakauttavaan hoitoon erikoistunut perheterapeutti. Minulla on yli 20 vuoden kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Teen myös kuntoutuspsykoterapioihin liittyvää vanhempainohjausta.

Tutustumiskäynnin hinta

94,00

Vakiokäynnin hinta

94,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilö 45 min 94 €
Yksilö 60 min 119 €
Pari 90 min 159 €
Käyntihinnat noudattavat Väestöliiton terapiapalveluiden hinnastoa.