Etusivu / Löydä apua / Sarita Michelsson

Sarita Michelsson

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Integratiivinen
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Parit Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Elämässä voi kenelle tahansa tulla vastaan tilanteita, joiden äärellä kaipaa tukea ja keskusteluapua ammattilaisen kanssa. Terapeuttinen keskustelu voi auttaa näkemään itsensä ja elämäntilanteensa uudella tavalla ja parhaimmillaan löytämään voimavaroja sekä ratkaisuja.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Terapeuttinen keskustelu voi auttaa näkemään itsensä ja elämäntilanteensa uudella tavalla ja parhaimmillaan löytämään voimavaroja sekä ratkaisuja. Joskus riittää sekin, että saavutetaan uudenlainen suhde ongelmallisiin asioihin. Ratkaisukeskeinen työote yhdistettynä integratiiviseen psykoterapiaan antaa monia eri mahdollisuuksia lähestyä asiakkaan tilannetta, elämänvaiheita ja nykyhetkeä. Hyvän ja luottamuksellisen yhteistyösuhteen luominen asiakkaan kanssa on itselleni kaikkein tärkein terapiatyötä ohjaava tekijä. Ratkaisukeskeisyyteen liittyvistä asiakasta aktivoivista menetelmistä ja tehtävistä saattaa olla toisille apua, ja toisaalta joskus asiakkaan mielenliikkeiden yhteinen tutkiminen yhdistettynä nykyisten ja menneiden ihmissuhteiden tarkasteluun voi olla merkityksellisempää. Riippuvuusongelmien parissa työskentely on itselleni sydäntä lähellä.

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiakäyntien sisältö vaihtelee asiakkaan elämäntilanteen, tarpeiden sekä toiveiden mukaan. Tapaamisella voidaan käsitellä asioita, jotka ovat juuri sillä hetkellä ajankohtaisia ja asiakkaan mielessä, tai pidemmillä hoitojaksoilla työskentelemme tavoitteellisemmin. Ratkaisukeskeinen työskentely tähtää omien voimavarojen löytämiseen ja niiden avulla ratkaisujen saavuttamiseen, kun taas integratiivista psykoterapiaa hyödyntäen voimme vastaanotolla keskittyä enemmän esim. mielenliikkeisiin, tunnekokemuksiin tai vuorovaikutustilanteisiin.

Tarjoan apua
Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Kokemusta riippuvuusongelmien hoitamisesta A-klinikalta useiden vuosien ajalta.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16 vuotiaiden kanssa. Kiinnostuksenani on erityisesti riippuvuusongelmat.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.