Etusivu / Löydä apua / Sarita Michelsson

Sarita Michelsson

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Integratiivinen
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Valmistuin psykoterapeutiksi 12/23 ja olen aikaisemmalta koulutukseltani ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja neuropsykiatrinen valmentaja. Terapia mahdollistaa ajatusten ja näkökulmien yhteisen pohdinnan, uusien toimintatapojen opettelun tai vain tilan ja paikan purkaa mieltä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Työskentelen integratiivisesta viitekehyksestä käsin, joka tarkoittaa asiakkaan asioiden ja ongelmien tarkastelua laajasti, eri psykoterapeuttiseen tutkimustietoon perustuviin teorioihin ja käytäntöihin tukeutuen. Terapiassani voidaan käyttää niin kognitiivisia menetelmiä, kuin analyyttisempaa lähestymistapaa ongelmiin.

Olen työskennellyt pitkään päihdeongelmien ja muiden addiktioiden parissa ja koen mielekkääksi lähteä ratkomaan riippuvuusongelmia juuri mielenterveyden näkökulmasta. Neuropsykiatrisena valmentajan toimin lastensuojelun puolella sekä aikuisten että nuorten parissa. Aikaisemmin työskentelin Kelan ammatillinen kuntoutuksen parissa työuupuneiden, masennusta sairastavien ja muita mielenterveyden häiriöitä sairastavien kuntoutuskursseilla..

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Haluan tutustua asiakkaan elämäntarinaan ja tutkia yhdessä sitä lisää. Olen terapeuttina melko aktiivinen, mutta annan tilaa myös asiakkaan omalle rauhalliselle etenemiselle. Työskentelytapani on pääasiassa keskustelemalla uusien näkökulmien etsimistä tai elämänkokemusten läpikäymistä myötätuntoisessa ja turvallisessa, asiakkaan voimavarat huomioivassa yhteistyössä.

Terapiakäyntien sisältö vaihtelee ongelmien, elämäntilanteen sekä tarpeiden mukaan. Tapaamisella voidaan käsitellä rajatusti juuri sillä hetkellä ajankohtaisia asioita, tai työskentelemme laaja-alaisemmin. Terapia voi tähdätä esimerkiksi omien voimavarojen löytämiseen ja hyödyntämiseen ratkaisujen saavuttamiseksi, tai voimme keskittyä enemmän itseen tutustumiseen, omien ajattelumallien tunnistamiseen, tunteiden säätelytaitoihin ja niiden merkitykseen asiakkaan elämässä.

Työskentelen yli 16-vuotiaiden kanssa. Riippuvuusongelmat ja tunnefokusoitutyöskentely kiinnostavat erityisesti.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Kokemusta riippuvuusongelmien hoitamisesta A-klinikalta useiden vuosien ajalta.

Asiakaskuntani

Työskentelen yli 16-vuotiaiden ja aikuisten kanssa. Riippuvuusongelmat ja tunnefokusoitutyöskentely kiinnostavat erityisesti.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

125€/60min ja 180€/90min

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.