Etusivu / Löydä apua / Sari Talonen

Sari Talonen

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Turku,
Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Perheet Parit Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja seksuaaliterapeutti. Olen toiminut yli 20 vuoden ajan mielenterveys- ja päihdetyössä, lastensuojelutyössä sekä maahanmuuttajatyössä. Opiskelen ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi, valmistun 12/2022. Kelan kuntoutuspsykoterapiaa tarjoan v. 2023 alusta alkaen.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Lisäkoulutukset

Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen läsnäoleva ja luotettava. Minulle on tärkeää luoda hyvä luottamuksellinen suhde asiakkaan kanssa. Olen huumorintajuinen ja positiivinen, työskentelyotteeni on kunnioittava, rauhallinen ja tilaa antava.

Minulle on tärkeää kohdata sinut juuri sellaisena kuin olet. Tärkeää on, että tunnet olosi turvalliseksi ja voit luottamuksellisesti kertoa asioistasi. Jokainen asia on puhumisen arvoinen ja kaikesta voi keskustella. Ei ole asiaa, josta et kehtaisi kertoa. Vastaanotollani on lupa puhua myös kaikista seksuaalisuuteen liittyvistä asioista.

Kaikki keskustelut vastaanotollani ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnot alkavat aina asiakkaan kanssa yhdessä tilanteen kartoituksella. Yhdessä asiakkaan kanssa määritellään terapian tavoitteet ja asiakas itse päättää, mistä hän on halukas keskustelemaan.. Istunnoilla voidaan käyttää erilaisia harjoitteita, kuten esimerkiksi rentoutusharjoitteita ja kehollisia harjoitteita. Kaikki keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Tarjoan apua
Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Lastensuojelun asiakkaat Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Psykoottiset häiriöt Pakko-oireinen häiriö Persoonallisuushäiriöt Kaksisuuntainen mielialahäiriö Adoptio & sijoitus Raskaus & synnytys Syömishäiriöiset potilaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Koulutukseltani olen
- Lä­hi­hoi­ta­ja, en­si­hoi­to­työ
- Sai­raan­hoi­ta­ja (AMK), mie­len­ter­veys- ja päih­de­työ,
- Auk­to­ri­soi­tu sek­suaa­li­neu­vo­ja,
- Sek­suaa­li­te­ra­peut­ti,
- Psy­ko­te­ra­peut­tikoulutettava, valmistun ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi joulukuussa 2022,
- Olen suorittanut myös joh­ta­mis­tai­don eri­kois­tu­mi­so­pin­not

Työ­ko­ke­mus­ta minulla on mo­ni­puo­li­ses­ti mie­len­ter­veys- ja päih­de­kun­tou­tuk­ses­ta, mie­len­ter­veys- ja te­ra­pia­työs­tä, maa­han­muut­ta­ja­työs­tä, las­ten­suo­je­lu­työs­tä, se­kä ter­veys- ja so­siaa­li­pal­ve­luis­ta yli 20 vuo­den ajal­ta.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden kanssa. Kiinnostuksenani ovat erityisesti mielenterveyteen ja seksuaalisuuteen liittyvät kysymykset. Olen tottunut työskentelemään myös tulkin kanssa.

Lisätiedot

Ratkaisukeskeiseen psykoterapiaan voi hakeutua minkä tahansa mieltä painavan asian vuoksi. Syitä terapiaan hakeutumiselle ovat esimerkiksi masennus, ahdistus, kaikenlaiset mielenterveyden haasteet, työuupumus, erilaiset elämän kriisit, tunne-elämän ja vuorovaikutuksen haasteet tai selittämätön paha olo.

Ratkaisukeskeisessä psykoterapiassa tuetaan asiakasta katsomaan tulevaisuuteen ja keskittymään positiivisiin asioihin elämässään. Asiakasta tuetaan suuntaamaan pienin askelin kohti riittävän hyvää tulevaisuutta hänen itse määrittelemiensä tavoitteiden mukaisesti.

Tutustumiskäynnin hinta

65,00

Vakiokäynnin hinta

65,00

Lisätiedot hinnoittelusta

65e/45min
80e/60min
105e/90min

Viikonloppuna korotetut hinnat. Tarjolla myös etäterapiaa joko puhelimitse taikka videoyhteydellä.

Muualla kuin toimistolla tapahtuvien tapaamisten hinnat sovitaan tapauskohtaisesti ja niihin lisätään kilometrikorvaukset