Etusivu / Löydä apua / Sari Balıkçı

Sari Balıkçı

Psykoterapeutti, Sosionomi, Ratkaisukeskeinen
Jyväskylä, Jyväskylä
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Olen koulutukseltani Sosionomi, neuropsykiatrinen valmentaja sekä Ratkaisukeskeinen Psykoterapeutti. Tarjoan psykoterapia palveluita Jyväskylässä. Mahdollisuus myös kotikäynteihin. Etäterapia mahdollisuus.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen aktiivinen mutta myös tilaa antava. Kuuntelen asiakasta ja olen myötätuntoinen. Pyrin vahvistamaan asiakkaan omia vahvuuksia ja löytämään yhdessä hänen kanssaan voimavaroja. Olen terapeuttina rauhallinen ja helposti lähestyttävä. Etenen terapiassa asiakkaan toiveiden ja sen hetkistä tilannetta kunnioittaen. Pyrin yhdessä asiakkaan kanssa löytämään hänen elämäntilanteeseen sopivia ratkaisuja.

Mitä istunnoillani tehdään

Kun asiakas tulee vastaanotolle, kysyn aluksi mistä asiakas haluaa, että tänään keskustellaan. Puheenaiheet tulevat asiakkaan omista tarpeista ja niistä keskustellaan. Käytössäni on fläppi taulu, jota käytän työssäni aika paljon. Kirjoittamisen avulla asiat helpommin konkretisoituu. Terapian päätteeksi käydään asiakkaan kanssa läpi mistä ollaan tänään keskusteltu ja mikäli annan asiakkaalle kotitehtävän, käydään sitä vielä yhdessä läpi. Annan asiakkaille kotitehtäviä,jotka voivat olla esim. kiitollisuus päiväkirjan kirjoittaminen, päivittäisten onnistumisten kirjaaminen jne.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Erityiskohderyhmät
Pakko-oireinen häiriö Neuropsykiatriset potilaat Lastensuojelun asiakkaat Kehitysvammaiset Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen koulutukseltani neuropsykiatrinen valmentaja ja pystyn työskentelemään neuronkirjon lasten ja nuorten sekä aikuisten kanssa. Minulla on 14-vuoden työkokemus ja vahvaa ammatillista osaamista lastensuojelu sekä ADHD,asperger lasten ja nuorten parissa tehdystä työstä. Lisäksi olen kehitysvammaistenohjaaja ja minulla on pitkä työkokemus lasten, nuorten ja aikuisten kehitysvammaisten parissa tehdystä työstä.
Muksuoppia- vanhemmille koulutuksen ansiosta pystyn kouluttamaan vanhempia muksuopin lumoihin.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Lasten ja nuorten alle 18-vuotiaiden terapia maksusitoumuksella.