Etusivu / Löydä apua / Sari Luoma (ent. Pettersson)

Sari Luoma (ent. Pettersson)

Psykoterapeutti, Muu, Pariterapia
Videovastaanotto,
Hyvinkää, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Ryhmät Perheet Parit Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen helposti lähestyttävä, kokenut psykoterapeutti. Olen apunasi kun haluat ymmärtää elämääsi, tapaasi toimia, reagoida ja tuntea. Tapaamiset auttavat sinua löytämään uusia näkökulmia ja voimavaroja elämääsi. Ajat koronan takia 28.2 asti videon tai puh. kautta. Kela korv. pari-ja perheterapiaan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Taideterapia

Millainen terapeutti olen

Olen psykoterapeuttina saanut hyvää palautetta läsnäolosta, aktiivisuudesta sekä empaattisesta ja positiivisesta vuorovaikutuksesta. Minulla on vahva kokemus yksilöiden ja pariskuntien kanssa työskentelystä. Viitekehykseni on ratkaisukeskeinen ja psykodynaaminen. Työssäni hyödynnän 8 vuoden psykoterapiakoulutuksia sekä monipuolista alaan liittyvää muuta koulutusta mm. HOT-terapia, rentoutusohjaaja, life coach, NLP-master, ratkaisukeskeisten taideterapeuttisten työmenetelmien ohjaaja. Kanssani työskennellessä saat eri näkulmia pohdittavaksi ja ne ovat uusia polkuja muutoksen tielle. Sinä olet elämäsi asiantuntija ja minä ammattitaidollani ja kokemuksellani autan sinua löytämään ratkaisut sisältäsi.
Teen myös videon kautta psykoterapiaa, joka on osoittautunut oman kokemukseni, asiakkaiden sekä tutkimusten mukaan hyväksi ja toimivaksi työvälineeksi. Mainitse varauksen yhteydessä videoaika, jos haluat tapaamisen videon kautta. (KELA KORVAUS PARI- JA PERHEPSYKOTERAPIAAN).

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamiseen voit tulla omana itsenäsi, se riittää. Jos tulo jännittää, huomaat sen hyvin pian turhaksi. Mkään asia ei ole liian pieni tai turha jos se vaivaa mieltäsi. Ota rohkeasti yhteyttä, usein asian ääneen puhuminen tuo jo ison helpotuksen.
Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitetaan tilannettasi ja asetetaan yhdessä työskentelylle tavoitteet. Joskus voi riittää yksi tai muutama käynti mutta myös pidempi prosessi on joskus tarpeellinen. Tavoitteita ja työskentelyn pituutta arvioidaan aina kanssasi yhdessä ja työskentelyn aikana niitä myös tarkennetaan. Dialogin lisäksi voimme tehdä konkreettisia harjoituksia mm. NLP-harjoituksia, rentoutusharjoituksia, mindfulness- harjoituksia, kuvataidepsykoterapiaa, terapeuttista kirjoittamista + mielikuvaharjoituksia.
Jos tulette PARITERAPIAAN niin varaa aika 1,5h. Kalenterissa on 45min. aikoja, joten varaa kaksi perättäistä aikaa (150€, 1.5h ). Jos ajan kanssa on ongelmaa, jätä yhteydenottopyyntö niin olen sinuun / teihin yhteydessä.

Tarjoan apua
Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Pakko-oireisiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Koulutus: Sosionomi, Ratkaisukeskeinen psykoterapian maisteri (Bristol), ET Paripsykoterapeutti, ET Perhepsykoterapeutti, Ratkaisukeskeinen yksilöpsykoterapeutti, Ratkaisukeskeinen kuvataidepsykoterapeutti, Kasvatustieteen perusopinnot (Hki yliopisto), NLP- Master, Rentoutusohjaaja, MB life coach, Mental management, HOT- terapia opintoja.

Psykoterapian lisäksi työkokemukseni kertyy mm. sosiaalialalta, liike-elämästä sekä yrittäjyydestä.

Työnojausta / valmennusta toteutan yksilöiden ja erilaisten työryhmien kanssa.
Kysy lisää jos olet kiinnostunut työnohjauksesta, valmennuksesta tai koulutuksesta.

Kela korvaus (+ Valvira) : Paripsykoterapia, Perhepsykoterapia ja Vanhempainohjaus.

Asiakaskuntani

HUOM!
Olen Kelan palveluntuottaja pari-ja perheterapiassa, en yksilöpsykoterapiassa.

Lisätiedot

Mikäli joudut perumaan tai muuttamaan varaamasi ajan, ilmoita peruutuksesta sähköpostilla tai tekstiviestillä. Voit tarvittaessa varata verkosta korvaavan ajan heti peruutusilmoituksen lähetyksen jälkeen. Pidätämme oikeuden laskuttaa peruuttamattomista ja alle 24 tuntia ennen varattua aikaa peruutetuista ajoista.

Tutustumiskäynnin hinta

98,00

Vakiokäynnin hinta

98,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykoterapia


Yksilö 45 min. 98€
60 min. 120€

Pariterapia 90 min. 150€
Perheterapia 90 min. 150€

Työnohjaus/ Valmennus
Yksilö 60 min. 120€ +alv
90min. 150€ + alv

(KHO:n päätös 2.10.2014 T 2934.
Psykoterapeutin toiselle terveyden- huollon ammattilaiselle antama, yksittäiseen potilaaseen liittyvä työnohjaus on arvonlisäverotonta terveyden- ja
sairaanhoitopalvelua).

Työnohjaus / koulutus / ryhmien valmennus, pyydä tarjous.
Kilometrikorvaus ( valmennus / työnohjaus / koulutus) verottajan suosituksen mukaan. Voin tulla sinun valitsemaan paikkaan tai tapaamme toimitilassani Tampereella tai Hyvinkäällä.

HUOM!
Maksu vastaanoton yhteydessä pankkikortilla ja yleisimmillä luottokorteilla.