Etusivu / Löydä apua / Sari Pettersson

Sari Pettersson

Psykoterapeutti, Sosionomi, Pariterapia
Videovastaanotto,
Hyvinkää, Keskusta
Tampere, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit Perheet Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja

Terapeutti ei ota vastaan asiakkaita ajalla 1.7.-28.7.
Olen helposti lähestyttävä, kokenut psykoterapeutti. Olen apunasi kun haluat ymmärtää elämääsi, tapaasi toimia, reagoida ja tuntea. Tapaamiset auttavat sinua löytämään uusia näkökulmia ja voimavaroja elämääsi. Kela korvaus pari- ja perheterapiaan. Ti vastaanotto Hki Väestöliitto ks. lisät. alempaa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Taideterapia

Millainen terapeutti olen

Olen psykoterapeuttina saanut hyvää palautetta läsnäolosta, aktiivisuudesta sekä empaattisesta ja positiivisesta vuorovaikutuksesta. Minulla on vahva kokemus yksilöiden ja pariskuntien kanssa työskentelystä. Viitekehykseni on ratkaisukeskeinen ja psykodynaaminen. Työssäni hyödynnän 8 vuoden psykoterapiakoulutuksia sekä monipuolista alaan liittyvää muuta koulutusta mm. HOT-terapia, rentoutusohjaaja, life coach, NLP-master, ratkaisukeskeisten taideterapeuttisten työmenetelmien ohjaaja. Kanssani työskennellessä saat eri näkulmia pohdittavaksi ja ne ovat uusia polkuja muutoksen tielle. Sinä olet elämäsi asiantuntija ja minä ammattitaidollani ja kokemuksellani autan sinua löytämään ratkaisut sisältäsi.
Teen myös videon kautta psykoterapiaa, joka on osoittautunut oman kokemukseni, asiakkaiden sekä tutkimusten mukaan hyväksi ja toimivaksi työvälineeksi. Mainitse varauksen yhteydessä videoaika, jos haluat tapaamisen videon kautta. (KELA-PÄTEVYYS PARI- JA PERHEPSYKOTERAPIAAN).

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamiseen voit tulla omana itsenäsi, se riittää. Jos tulo jännittää, huomaat sen hyvin pian turhaksi. Mkään asia ei ole liian pieni tai turha jos se vaivaa mieltäsi. Ota rohkeasti yhteyttä, usein asian ääneen puhuminen tuo jo ison helpotuksen.
Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitetaan tilannettasi ja asetetaan yhdessä työskentelylle tavoitteet. Joskus voi riittää yksi tai muutama käynti mutta myös pidempi prosessi on joskus tarpeellinen. Tavoitteita ja työskentelyn pituutta arvioidaan aina kanssasi yhdessä ja työskentelyn aikana niitä myös tarkennetaan. Dialogin lisäksi voimme tehdä konkreettisia harjoituksia mm. NLP-harjoituksia, rentoutusharjoituksia, mindfulness- harjoituksia, kuvataidepsykoterapiaa, terapeuttista kirjoittamista, mielikuvaharjoituksia, kotitehtäviä pohdittavaksi, kirjallisuus + artikkeli suosituksia.

Jos tulette pariterapiaan niin varaa aika 1,5h. Jos ajan kanssa on ongelmaa, jätä yhteydenottopyyntö niin olen sinuun / teihin yhteydessä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Pakko-oireisiin Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Koulutus: Sosionomi, psykoterapeutti, paripsykoterapeutti, perhepsykoterapeutti, ratkaisukeskeinen yksilöpsykoterapeutti, ratkaisukeskeisten taideterapeuttisten työmenetelmien ohjaaja, NLP- master, rentoutusohjaaja, MB life coach, mental management, HOT- terapia opintoja. Psykoterapian lisäksi työkokemukseni kertyy mm. sosiaalialalta, liike-elämästä sekä yrittäjyydestä.

Työnojausta / valmennusta toteutan yksilöiden ja erilaisten työryhmien kanssa.
Kysy lisää jos olet kiinnostunut valmennuksesta / työnohjauksesta tai koulutuksesta.

Kelan korvaus: Paripsykoterapia, perheterapia sekä vanhempain ohjaus.
Psykoterapiakoulutukset ovat Valviran hyväksymiä koulutuksia.

Asiakaskuntani

HUOM!
Vastaanottoni on tiistaisin Helsingissä Väestöliitto Kalevankatu 16 2 krs.
Voit varata sinne aikaa Väestöliiton nettisivulta, Väestöliiton terapiapalvelut nettiajanvaraus tai soita nro 0922805267. Huomioithan, että hinnoittelu on Tampereella ja Hyvinkäällä hieman edullisempi kuin Helsingissä.
Jos laitat minulle minduun kautta sähköpostia ajanvaraukseen liittyen niin kerrothan minne vastaanotolle olet tulossa.

Kelan korvaus on pari-ja perheterapiaan EI yksilöpsykoterpiaan.

Lisätiedot

Mikäli joudut perumaan tai muuttamaan varaamasi ajan, ilmoita peruutuksesta sähköpostilla osoitteeseen sari@hyvahyva.fi tai tekstiviestillä 0405059652. Voit tarvittaessa varata verkosta korvaavan ajan heti peruutusilmoituksen lähetyksen jälkeen. Pidätämme oikeuden laskuttaa peruuttamattomista ja alle 24 tuntia ennen varattua aikaa peruutetuista ajoista.

Tutustumiskäynnin hinta

98,00

Vakiokäynnin hinta

98,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykoterapia

Yksilö 60 min. 98€
Pariterapia 90 min. 140€
Perheterapia 90 min. 140€

Valmennus
Yksilö 60 min. 98€(+ alv 24%)
90min. 120€(+ alv 24%)

Työnohjaus / koulutus / ryhmien valmennus, pyydä tarjous.
Kilometrikorvaus ( valmennus / työnohjaus / koulutus) verottajan suosituksen mukaan. Voin tulla sinun valitsemaan paikkaan tai tapaamme toimitilassani Hämeenlinnassa tai Hyvinkäällä.