Etusivu / Löydä apua / Sari Luoma Ylönen

Sari Luoma Ylönen

Psykoterapeutti, Muu, Ratkaisukeskeinen
Videovastaanotto,
13100 Hämeenlinna, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit Perheet Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen välitön, kokenut ja asiakkaasta aidosti kiinnostunut psykoterapeutti yksilö-ja parityöskentelyssä. Saan hyvää asiakaspalautetta tavastani työskennellä. Vuosien koulutukset(ratkaisuk. ja psykodyn. viitekehys), sekä pitkä työkokemus tuovat sinun avuksi monia näkökulmia työskentelyyn.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Kuvataideterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Taideterapia

Millainen terapeutti olen

Olen psykoterapeuttina saanut hyvää palautetta läsnäolosta, aktiivisuudesta sekä empaattisesta ja positiivisesta vuorovaikutuksesta. Asiakkaat ovat kertoneet saavansa uusia näkökulmia ja oivalluksia tilanteeseensa.
Minulla on vahva kokemus yksilöiden ja pariskuntien kanssa työskentelystä.
Viitekehykseni on ratkaisukeskeinen ja psykodynaaminen. Työssäni hyödynnän 12 vuoden psykoterapiakoulutuksia sekä monipuolista alaan liittyvää muuta koulutusta. Kanssani työskennellessä saat eri näkulmia pohdittavaksi ja ne ovat uusia polkuja muutoksen tielle. Sinä olet elämäsi asiantuntija ja minä ammattitaidollani ja kokemuksellani autan sinua löytämään ratkaisut sisältäsi.
Teen live tapaamisten lisäksi myös videon kautta psykoterapiaa, joka on osoittautunut oman kokemukseni, asiakkaiden sekä tutkimusten mukaan hyväksi ja toimivaksi työvälineeksi. Mainitse varauksen yhteydessä videoaika, jos haluat tapaamisen siten.
KELA KORVAUS PARI- JA PERHEPSYKOTERAPIAAN SEKÄ KUVATAIDETERAPIAAN.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamiseen voit tulla omana itsenäsi, se riittää. Jos tulo jännittää, huomaat sen hyvin pian turhaksi. Mkään asia ei ole liian pieni tai turha jos se vaivaa mieltäsi.
Ota rohkeasti yhteyttä, usein asian ääneen puhuminen tuo jo ison helpotuksen.
Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitetaan tilannettasi ja asetetaan yhdessä työskentelylle tavoitteet. Joskus voi riittää yksi tai muutama käynti mutta myös pidempi prosessi on joskus tarpeellinen.
Tavoitteita ja työskentelyn pituutta arvioidaan aina kanssasi yhdessä ja työskentelyn aikana niitä myös tarkennetaan.
Dialogin lisäksi voimme tehdä konkreettisia harjoituksia mm. NLP-harjoituksia, rentoutusharj. , kehollisia harjoituksia, mindfulness- harjoituksia, kuvataidetta, terapeuttista kirjoittamista sekä mielikuvaharj.
Jos tulette pariterapiaan, niin varaa aika 1,5h. Kalenterissa on 45min. aikoja, joten varaa kaksi perättäistä aikaa (196€ 1,5h ). Jos ajan kanssa on ongelmaa, jätä yhteydenottopyyntö, niin olen yhteydessä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Pakko-oireisiin Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Fobiaan/kammoon Persoonallisuushäiriöön
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Koulutus: Sosionomi, Ratkaisukeskeinen psykoterapian maisteri (Bristol), ET Paripsykoterapeutti, ET Perhepsykoterapeutti, Ratkaisukeskeinen yksilöpsykoterapeutti, Ratkaisukeskeinen kuvataidepsykoterapeutti, Tunnekeskeisen pariterapian perusopinnot, Kasvatustieteen perusopinnot (Hki yliopisto), NLP- Master, Rentoutusohjaaja, MB life coach, Mental management, HOT- terapia opintoja.

Psykoterapian lisäksi työkokemukseni kertyy mm. sosiaalialalta, kouluttaja(terapia konteksti), liike-elämästä sekä yrittäjyydestä.

Työnojausta / valmennusta toteutan yksilöiden ja erilaisten työryhmien kanssa.

Kysy lisää jos olet kiinnostunut työnohjauksesta, valmennuksesta, koulutuksesta. tai luennosta.

Kela korvaus (+ Valvira) : Paripsykoterapia, Perhepsykoterapia ja Vanhempainohjaus. Kuvataideterapia (Kela).

Asiakaskuntani

Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia (Kelan korvaus).
Ratkaisukeskeisen kuvataideterapian perusajatukset ovat samat kuin ratkaisukeskeisen psykoterapian.
Sanonta ”kuva kertoo enemmän kuin sata sanaa” on kuvataideterapian ytimessä.
Luovan toiminnan kautta asiakas tuo esille tietoisia ja tiedostamattomia asioita itsestään. Kuviin ulkoistettuna asioita on helpompi tarkastella, sekä sanoittaa.
Kuvien avulla löytää uusia näkökulmia ja ratkaisuja, joita tietoinen mieli ei ole osannut muodostaa.
Taideterapiassa myös keskustellaan asioista, aina asiakkaan tarve ja toive huomioiden.
Hyödynnän työskentelyssä opiskelemiani muitakin psykoterapian viitekehyksiä mm. psykodyn. viitekehystä.
Terapiatyöskentelyssä kulkee mukana mennyt, nykyisyys ja tulevaisuus.

Kuvataideterapia ei vaadi kuvailmaisun erityistaitoja, riittävää on, että haluaa käyttää sitä työskentelyssä.
Kokemus on osoittanut, että kuvataideterapia on erittäin tehokas ja oivalluttava tapa työskennellä.

Lisätiedot

HUOM!
Mikäli joudut perumaan tai muuttamaan varaamasi ajan, ilmoita peruutuksesta sähköpostilla (sari@hyvahyva.fi) tai tekstiviestillä. Voit tarvittaessa varata verkosta korvaavan ajan heti peruutusilmoituksen lähetyksen jälkeen.

Pidätämme oikeuden laskuttaa täyden hinnanperuuttamattomista ja alle 24 tuntia ennen varattua aikaa peruutetuista ajoista.


Olen Kelan palveluntuottaja paripsykoterapiassa, perhepsykoterapiassa sekä kuvataideterapiassa (jos olet kiinnostunut näistä niin autan sinua Kelan prosessissa eteenpäin).

Tutustumiskäynnin hinta

98,00

Vakiokäynnin hinta

98,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykoterapia


Yksilö 45 min. 98€
60 min. 130€ 90 min. 196€
Kuvataideterapia 45 min. 98€
60 min. 130€

Pariterapia 90 min. 196€
Perheterapia 90 min. 196€

Työnohjaus/ Valmennus
Yksilö 60 min. 130€ +alv
90min. 196€ + alv

Työnohjaus / koulutus / ryhmien valmennus/ luento, pyydä tarjous.
Kilometrikorvaus ( valmennus / työnohjaus / koulutus) verottajan suosituksen mukaan. Voin tulla sinun valitsemaan paikkaan tai tapaamme toimitilassani Hämeenlinnassa.