Etusivu / Löydä apua / Sari Luoma

Sari Luoma

Psykoterapeutti, Muu, Ratkaisukeskeinen
13100 Hämeenlinna, Keskusta
Videovastaanotto,
Suomi
Asiakasryhmät
Ryhmät Perheet Parit Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen helposti lähestyttävä, kokenut psykoterapeutti yksilö- ja parityöskentelyssä. Olen apunasi kun haluat ymmärtää elämääsi, tapaasi toimia, reagoida ja tuntea. Tapaamiset auttavat sinua löytämään uusia näkökulmia ja voimavaroja elämääsi. Kela terapiat täynnä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Kuvataideterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Taideterapia

Millainen terapeutti olen

Olen psykoterapeuttina saanut hyvää palautetta läsnäolosta, aktiivisuudesta sekä empaattisesta ja positiivisesta vuorovaikutuksesta. Minulla on vahva kokemus yksilöiden ja pariskuntien kanssa työskentelystä. Viitekehykseni on ratkaisukeskeinen ja psykodynaaminen. Työssäni hyödynnän 12 vuoden psykoterapiakoulutuksia sekä monipuolista alaan liittyvää muuta koulutusta mm. Ratkaisukeskeinen psykoterapian maisteri, HOT-terapia, Rentoutusohjaaja, Life coach sekä NLP-master. Kanssani työskennellessä saat eri näkulmia pohdittavaksi ja ne ovat uusia polkuja muutoksen tielle. Sinä olet elämäsi asiantuntija ja minä ammattitaidollani ja kokemuksellani autan sinua löytämään ratkaisut sisältäsi.
Teen myös videon kautta psykoterapiaa, joka on osoittautunut oman kokemukseni, asiakkaiden sekä tutkimusten mukaan hyväksi ja toimivaksi työvälineeksi. Mainitse varauksen yhteydessä videoaika, jos haluat tapaamisen videon kautta. (KELA KORVAUS PARI- JA PERHEPSYKOTERAPIAAN SEKÄ KUVATAIDETERAPIAAN).

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamiseen voit tulla omana itsenäsi, se riittää. Jos tulo jännittää, huomaat sen hyvin pian turhaksi. Mkään asia ei ole liian pieni tai turha jos se vaivaa mieltäsi. Ota rohkeasti yhteyttä, usein asian ääneen puhuminen tuo jo ison helpotuksen.
Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitetaan tilannettasi ja asetetaan yhdessä työskentelylle tavoitteet. Joskus voi riittää yksi tai muutama käynti mutta myös pidempi prosessi on joskus tarpeellinen. Tavoitteita ja työskentelyn pituutta arvioidaan aina kanssasi yhdessä ja työskentelyn aikana niitä myös tarkennetaan. Dialogin lisäksi voimme tehdä konkreettisia harjoituksia mm. NLP-harjoituksia, rentoutusharjoituksia, mindfulness- harjoituksia, kuvataidepsykoterapiaa, terapeuttista kirjoittamista + mielikuvaharjoituksia.
Jos tulette PARITERAPIAAN niin varaa aika 1,5h. Kalenterissa on 45min. aikoja, joten varaa kaksi perättäistä aikaa (196€ 1,5h ). Jos ajan kanssa on ongelmaa, jätä yhteydenottopyyntö niin olen sinuun / teihin yhteydessä.

Tarjoan apua
Persoonallisuushäiriöön Fobiaan/kammoon Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Pakko-oireisiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Koulutus: Sosionomi, Ratkaisukeskeinen psykoterapian maisteri (Bristol), ET Paripsykoterapeutti, ET Perhepsykoterapeutti, Ratkaisukeskeinen yksilöterapeutti, Ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti, Tunnekeskeisen pariterapian peruskurssi, Kasvatustieteen perusopinnot (Hki yliopisto), NLP- Master, Rentoutusohjaaja, MB life coach, Mental management, HOT- terapia opintoja.

Psykoterapian lisäksi työkokemukseni kertyy mm. sosiaalialalta, liike-elämästä sekä yrittäjyydestä.

Työnojausta / valmennusta toteutan yksilöiden ja erilaisten työryhmien kanssa.

Kysy lisää jos olet kiinnostunut työnohjauksesta, valmennuksesta, koulutuksesta. tai luennosta.

Kela korvaus (+ Valvira) : Paripsykoterapia, Perhepsykoterapia ja Vanhempainohjaus. Kuvataideterapia (Kela).

Asiakaskuntani

Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia (Kelan korvaus)

Ratkaisukeskeisen kuvataideterapian perusajatukset ovat samat kuin ratkaisukeskeisessä psykoterapiassa.
Sanonta ”kuva kertoo enemmän kuin sata sanaa” on kuvataideterapian ytimessä. Luovan toiminnan kautta asiakas pystyy tuomaan esille tietoisia ja tiedostamattomia asioita itsestään. Kuviin ulkoistettuna asioita on helpompi tarkastella sekä sanoittaa. Kuvien tarkastelun avulla on mahdollista löytää uusia näkökulmia omaan tilanteeseen. Ne tuovat esiin usein yllättäviä ratkaisuja, joita tietoinen mieli ei ole osannut muodostaa.
Luovan prosessin lisäksi asiakkaan kanssa keskustellaan esille tulevista asioista.
Hyödynnän työskentelyssä opiskelemiani muitakin psykoterapian viitekehyksiä mm. psykodynaamista viitekehystä. Terapiatyöskentelyssä kulkee siten mukana mennyt, nykyisyys ja tulevaisuus.
Kuvataideterapia ei vaadi kuvailmaisun erityistaitoja, riittää, että sivellin pysyy kädessä.

Lisätiedot

HUOM!
Mikäli joudut perumaan tai muuttamaan varaamasi ajan, ilmoita peruutuksesta sähköpostilla tai tekstiviestillä. Voit tarvittaessa varata verkosta korvaavan ajan heti peruutusilmoituksen lähetyksen jälkeen. Pidätämme oikeuden laskuttaa peruuttamattomista ja alle 24 tuntia ennen varattua aikaa peruutetuista ajoista.


Olen Kelan palveluntuottaja paripsykoterapiassa, perhepsykoterapiassa sekä kuvataideterapiassa (jos olet kiinnostunut näistä niin autan sinua Kelan prosessissa eteenpäin).

Tutustumiskäynnin hinta

98,00

Vakiokäynnin hinta

98,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykoterapia


Yksilö 45 min. 98€
60 min. 130€ 90 min. 196€
Kuvataideterapia 45 min. 98€
60 min. 130€

Pariterapia 90 min. 196€
Perheterapia 90 min. 196€

Työnohjaus/ Valmennus
Yksilö 60 min. 130€ +alv
90min. 196€ + alv

Työnohjaus / koulutus / ryhmien valmennus, pyydä tarjous.
Kilometrikorvaus ( valmennus / työnohjaus / koulutus) verottajan suosituksen mukaan. Voin tulla sinun valitsemaan paikkaan tai tapaamme toimitilassani Hämeenlinnassa.

HUOM!
Maksu vastaanoton yhteydessä pankkikortilla ja yleisimmillä luottokorteilla.