Etusivu / Löydä apua / Sari Kallioinen-Rautava

Sari Kallioinen-Rautava

Psykoterapeutti, Sosiaalialan koulutus, Ratkaisukeskeinen
Hämeenlinna, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Oma pää on joskus turhan tyhjä, auttamaan ja antamaan vastauksia elämän erinlaisissa haasteissa, avoimessa keskustelussa haastamme toisemme erilaisin keinoin ja menetelmin löytämään itsellesi uusia toimintatapoja, jotka tekevät arjestasi mielekkäämmän ja on tulevaisuuteen suuntautunut.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Hypnoosi

Millainen terapeutti olen

Olen ratkaisukeskeinen terapeutti, joka käyttää työssään myös kongnitiivisia menetelmiä terapian tukena. Olen omalla jatkuvalla koulutuksellani ylläpitänyt ammattitaitoani sekä yli 20-vuoden mielenterveystyö kokemuksella. Teen myös työ-ja uravalmennuksia, sekä koulutan neuropsykiatrisia valmentajia. Olen helposti lähestyttävä, yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja etsivä. Tällä hetkellä opiskelen myös yksilöpsykoterapeutin oikeutta.
Perheterapiassa käytän myös psykoedukatiivista lähestymistapaa. Toimin myös työnohjaajana STOry, kehitän ja tuotteistan sosiaali-ja terveysalan palveluita sekä työyhteisöjä.

Mitä istunnoillani tehdään

Avointa dialogia, jossa etsitään yhdessä asiakkaan kanssa hänelle parhaiten sopivat ajatusmallit ja toimintatavat. Konkreettisia mutta käytännönläheisiä harjoituksia. Voimme käyttää suggestoterapiaa, mindfunlenss-harjoituksia. Tarvittaessa terpiaa voidaan toteuttaa myös terapiahuoneen ulkopuolella, kuten sosiaaliset pelko harjoitukset, altisistamisharjoitukset.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen koulutukseltani kehitysvammaisten ohjaaja, joka on toiminut yrittäjänä yli 20 vuotta mielenterveysalalla, johon vahvasti on kuulunut kuntouttaminen sekä itsenäistymisen. Jatkuvalla ammatilisella omalla koulutuksellani olen ylläpitänyt sekä kehittänyt omaa osaamistani. Olen suorittanut mm. seuraavia koulutuksia Suggerstoterapeutti, Hypnoosi ohjaaja, Nlp-master, Psykiatrisen hoidon erikoisammattitutkinto, Yrittäjän ammattitutkinto, Tuotekehitteljiän erikoisammattitutkinto, , Perhe- ja seksuaaliterapia, Päihdehuollon avo-kuntoutus, Neurospsykiatrinen valmentaja, sekä lukuisia konfrensseja. Tällä hetkellä suoritan Työvalmentajan erikoisammattitukintoa sekä Yksilöpaykoterapeutin oikeutta. Koulutan ratkaisukeskeiskeistä työotetta sekä neuropsykiatrisia valmentajia.

Asiakaskuntani

Nuoret, aikuiset, parit, perheet sekä senioriasiakkaat

Lisätiedot

Minulta saa aikoja myös nopeasti kriisi työhön sekä aikoja ilta ja viikonloppuisin, jolloin työssä käyminen ei ole este tapaamiselle

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

70,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykoterapia
45 min 70€
90 min 140€
Työnohjaukset
Yksilö 60 min 80€ + alv 24%
Ryhmä 120 min 160€ + alv24%
Koulutukset keston mukaan
Kilometrikorvaus työnohjauksiin sekä kotikäynteihin 0.43 snt/km