Etusivu / Löydä apua / Sanna Huuskonen

Sanna Huuskonen

Psykoterapeutti, Psykologi, Pariterapia
Lahti, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen psykologi, pari- ja perhepsykoterapeutti sekä Theraplay-terapeutti. Tarjoan psykologin vastaanottokäyntejä odotus- ja vauva-aikaan sekä paripsykoterapiaa, joka voi olla myös Kelan kuntoutuspsykoterapiana. Vastaanotot mahdollisia myös etänä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kiintymyssuhteen tukeminen

Millainen terapeutti olen

Psykoterapeuttina pyrin luomaan kohtaavan ja helposti lähestyttävän ilmapiirin, jossa asiakkaalla on turvallinen olo vaikeidenkin asioiden ja tunteiden äärellä. Asiakkaan arvostaminen ja kunnioittaminen ovat minulle tärkeitä perusperiaatteita työssäni. Työotteeltani olen tilaa antava, mutta myös aktiivinen ja asiakkaan kanssa yhdessä määritellään sopivat työtavat.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelyn pituus ja tavoitteet määritellään yhdessä asiakkaiden kanssa heidän toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Asiakkaiden kohtaaminen, kuulluksi tuleminen ja hyvän yhteistyösuhteen rakentuminen ovat olennaisia tekijöitä työssäni. Työskentelyssä liikutaan sekä elämänhistorian aikana tapahtuneissa merkityksellisissä tapahtumissa että nykyhetkessä, tukien kuitenkin psyykkistä hyvinvointia tässä hetkessä. Keskustelun tukena työskentelyssä voidaan käyttää havainnollistamista ja jäsentämistä paperille. Parityöskentelyssä tuen paria sanoittamaan omia tunteita ja ajatuksia sekä kuulemaan toisen kokemusta. Kiintymyssuhteen tukemisessa odotus- ja vauva-aikana mukana voi olla elementtejä Theraplay-vuorovaikutushoidosta.

Tarjoan apua
Ihmissuhdeongelmiin Vanhemmuuden haasteisiin Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Pohjakoulutukseltani olen psykologi, jonka jälkeen olen kouluttautunut pari- ja perhepsykoterapeutiksi sekä Theraplay-terapeutiksi. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus odotus- ja vauva-ajan työskentelystä, sekä vuorovaikutuksen ja kiintymyssuhteiden tukemisesta.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten kanssa tarjoten heille paripsykoterapiaa, joka voi olla myös Kelan kuntoutuspsykoterapiana. Paritapaamiset voivat olla joko yksittäisiä tapaamisia tai pidempiä psykoterapiaprosesseja. Lisäksi työskentelen perhettä suunnittelevien, odottavien tai vauvaperheiden kanssa. Tähän aikaan voi liittyä erilaisia huolia, ahdistuneisuutta, pelkoja tai asiakkaalla voi olla halua työstää omaa taustaansa ja vanhemmuuttaan. Lisäksi parisuhteen ja yhteisvanhemmuuden tukeminen odotus- ja vauva-aikana kuuluvat työkenttääni.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilökäynnin hinta 95 e / 45 min, pariterapiakäynnin hinta on 160 e / 90 min.