Etusivu / Löydä apua / Sanna-Maaria Rautava

Sanna-Maaria Rautava

Psykoterapeutti, Psykologi, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tarjoan psykoterapiaa Kelan terapiaa etsiville ja itsemaksaville. Taustaltani olen psykologi ja käytän monipuolista työkokemusta ja osaamista terapiamatkan aikana. Otan huomioon tilanteesi kokonaisuutena ja pyrimme yhteistyössä löytämään keinoja päästä eteenpäin sinulle tärkeissä asioissa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
  • Muu
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat EMDR Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina minulle on tärkeää rakentaa kanssasi luottamuksellinen yhteistyösuhde. Huomioin sinun elämäntilanteesi ja elämänhistoriasi kokonaisvaltaisesti. Terapeuttina olen kannustava, ystävällinen ja käytännönläheinen. Tavoitteenani on selkeyttää tilannettasi, vahvistaa voimavarojasi ja auttaa sinua saamaan käyttöösi uusia toimintatapoja, jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi ja arvojasi.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapian alussa mietimme yhdessä odotuksiasi ja tavoitteitasi. Selvitämme tilanteesi monipuolisesti ja sovimme työskentelytavat. Käytän erilaisia kognitiivisen käyttäytymisterapian harjoituksia, kuten arvotyöskentelyä ja ymmärryksen lisäämistä omaa hyvinvointia edistävistä tekijöistä. Käytän myös kaikkea osaamistani ja kokemustani hyödyksi terapiassa, kuten kriisityön osaamistani. Tapaamisilla sovittavat välitehtävät ovat keskeinen osa terapiaa ja tukevat muutostyötä. Kaikki tämä tapahtuu yhteistyössä.

Tarjoan apua
Vihanpurkauksien hallitsemiseen Vanhemmuuden haasteisiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Psykologina olen tehnyt työtä erilaisissa elämäntilanteissa olevien nuorten ja aikuisten kanssa. Olen toiminut terveyskeskuspsykologin, ammatillisen kuntoutuksen ja opintopsykologin tehtävissä. Minulla on kriisityön (sisältäen EMDR-terapian), ravintovalmentajan ja seksuaalineuvojan koulutus.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Nyt on tarjolla tutustumiskäyntejä Kelan kuntoutuspsykoterapiaa etsiville. Tutustumiskäynnin hinta on 85 € / 45 min ja vakiokäynnin 95 € / 45 min. Yksittäisessä konsultaatioajassa hinta on eri. llta-ajat ovat lähinnä tutustumiskäyntejä varten ja päiväajat vakiokäynneille. Parikäynnit 110 € / 60 min.