Etusivu / Löydä apua / Sanna-Maaria Rautava

Sanna-Maaria Rautava

Psykoterapeutti, Psykologi, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tarjoan psykoterapiaa Kelan terapiaa etsiville ja lyhytpsykoterapiaa. Taustaltani olen psykologi ja käytän monipuolista työkokemusta ja osaamista terapiamatkan aikana. Otan huomioon tilanteesi kokonaisuutena ja pyrimme yhteistyössä löytämään keinoja päästä eteenpäin sinulle tärkeissä asioissa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
  • Muu
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat EMDR

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina ja psykologina minulle on tärkeää rakentaa kanssasi luottamuksellinen yhteistyösuhde. Huomioin sinun elämäntilanteesi ja elämänhistoriasi kokonaisvaltaisesti. Olen kannustava, ystävällinen ja käytännönläheinen. Tavoitteenani on selkeyttää tilannettasi, vahvistaa voimavarojasi ja auttaa sinua saamaan käyttöösi uusia toimintatapoja, jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi ja arvojasi. Tarjoan myös lyhytpsykoterapiaa, mikä soveltuu esimerkiksi työhyvinvoinnin vahvistamiseen ja esimiestyön kehittämiseen.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapian alussa mietimme yhdessä odotuksiasi ja tavoitteitasi. Selvitämme tilanteesi monipuolisesti ja sovimme työskentelytavat. Käytän erilaisia kognitiivisen käyttäytymisterapian harjoituksia, kuten arvotyöskentelyä ja ymmärryksen lisäämistä omaa hyvinvointia edistävistä tekijöistä. Käytän myös kaikkea osaamistani ja kokemustani hyödyksi terapiassa, kuten kriisityön ja urasuunnittelun osaamistani. Tapaamisilla sovittavat välitehtävät ovat keskeinen osa terapiaa ja tukevat muutostyötä. Kaikki tämä tapahtuu yhteistyössä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Vanhemmuuden haasteisiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Psykologina olen tehnyt työtä erilaisissa elämäntilanteissa olevien nuorten ja aikuisten kanssa. Olen toiminut terveyskeskuspsykologin, urasuunnittelun, ammatillisen kuntoutuksen ja opintopsykologin tehtävissä. Minulla on myös kriisityön (sisältäen EMDR-terapian) ja ravintovalmentajan koulutus.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Kelan kuntoutuspsykoterapiassa tutustumiskäynnin hinta on 85 € / 45 min ja vakiokäynnin 95 € / 45 min (v. 2023). Lyhytpsykoterapiassa ja pariterapiassa hinta sovitaan erikseen.