Etusivu / Löydä apua / Sami Somiska

Sami Somiska

Koulutuksessa Terveystieteiden maisteri, Integratiivinen
Helsinki, Kamppi
Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Minulla on pitkä kokemus erilaisten ja eri tasoisten mielenterveyden häiriöiden hoitamisesta sekä mielenterveyskuntoutuksesta. Lisäksi olen työskennellyt erilaisissa haastavissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Millainen terapeutti olen

Minulla on pitkä kokemus erilaisten ja eri tasoisten mielenterveyden häiriöiden hoitamisesta sekä mielenterveyskuntoutuksesta. Psykoterapiaan hakeutumiseen voivat johtaa erilaiset syyt ja elämäntilanteet. Asiakkaan henkilökohtainen elämäntilanne ja kuvaus ongelmastaan ohjaavat tavoitteen asettelua. Lähtökohtana on, että asiakas tuntee olonsa turvalliseksi ja uskaltaa olla aktiivinen toimija omassa terapiaprosessissaan.

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapiassa teen työtä asiakkaan kanssa luottamuksellisessa ja turvallisessa yhteistyösuhteessa, jossa on tärkeää asiakkaan oma kokemus. Integratiivisessa terapiassa toimitaan joustavasti ja valitaan toimintatapa asiakkaan tilanteen mukaan. Terapiassa kartoitamme syitä asiakasta vaivaaviin tilanteisiin ja löydämme ratkaisuja niihin. Terapian etenemistahti riippuu asiakkaan tilanteesta ja päätämme sen yhdessä hänen kanssaan.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on vankka työkokemus mielenterveyden häiriöiden ja psyykkisten sairauksien hoitamisesta.

Asiakaskuntani

Työskentelen erilaisista psyykkisistä häiriöistä tai elämäntilanteisiin liittyvistä haasteita kärsivien aikuisten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

50,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.