Etusivu / Löydä apua / Sami Hoisko
Koulutuksessa Terveystieteiden maisteri, Ratkaisukeskeinen
Etäyhteydellä koko Suomi,
Jyväskylä, keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen taustaltani psykiatrinen sairaanhoitaja ja terveystieteiden maisteri. Minulla on vankka ja monipuolinen kokemus mielenterveystyöstä. Terapeuttina olen avarakatseisen kiinnostunut hyvin monenlaisten haasteiden tarkastelusta. Tarjoan ratkaisukeskeistä koulutuspsykoterapiaa. Tervetuloa!
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Lisäkoulutukset

Hypnoosi

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen kuunteleva, myötäelävä ja herkästi havainnoiva. Minua on myös kuvattu lämminhenkiseksi ja humaaniksi. Pyrin mahdollistamaan terapiassa turvallisen, luottamuksellisen ja hyväksyvän tilan keskustella ihan mistä tahansa mieltäsi painavista asioista. Olen usein saanut kuulla kohtaavaa työtä tehdessäni, että kanssani "on helppo puhua" ja "voi olla oma itsensä". Tästä ilahdun aina suuresti.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelyotteeni on tavoite- ja tulevaisuusorientoitunut sekä käytännönläheinen. Hyödynnän työssäni myös integratiivisesti erilaisia terapeuttisia lähestymistapoja ja menetelmiä. Terapian alussa lähdemme liikkeelle siitä, millaisia muutostoiveita sinulla on elämässäsi ja kuinka voisin terapeuttina olla näissä avuksi. Terapian tavoitteista ja työskentelytavoista sovitaan ensimmäisen käynnin yhteydessä. Terapian aikana tehdään yhdessä säännöllistä arviota tavoitteiden toteutumisesta.

Mahdollisuus varata aikaa myös lyhytterapeuttiseen hypnoosihoitoon. Hypnoosia voidaan käyttää muun muassa ahdistuksen lievittämiseen, sekä erilaisten pelkojen ja riippuvuuksien hoidon tukena. Hypnoosi toteutetaan aina lähivastaanotolla. Tuo ajanvarauksen yhteydessä esille, mihin haluat saada hypnoosista apua.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Vanhemmuuden haasteisiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Pohjakoulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK) ja terveystieteiden maisteri. Teen väitöskirjaa ulkonäön ja terveyden välisistä yhteyksistä, joten pysähdyn mielelläni myös näiden teemojen äärelle. Lisäksi olen metsämieliohjaaja ja hyödynnän terapiatyössä mielelläni luontopohjaisia menetelmiä (mielikuvaharjoitteina sisätiloissa).

Psykiatrisessa hoitotyössä olen kohdannut ihmisiä kaikista ikäryhmistä ja monenlaisissa vaikeissa elämäntilanteissa. Tämän lisäksi olen toiminut kymmenisen vuotta järjestösektorilla, jossa kohderyhmänä ovat olleet erityisesti nuoret, sekä eri-ikäiset omaiset joiden läheinen on sairastunut psyykkisesti.

Minulla on kokemusta myös esihenkilötehtävistä. Tällä hetkellä toimin (terapiatyön ohella) korkeakouluopettajana ja kohtaan työssäni myös opinnoissa tukea tarvitsevia opiskelijoita voimavarakeskeisesti.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Mehiläisen ajanvarauksessa.