Etusivu / Löydä apua / Saara Tuomaala

Saara Tuomaala

Koulutuksessa Muu, Pariterapia
Helsinki, Meilahti
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Tervetuloa pariterapiaan Matinkylään tai Meilahteen. Rauhallinen terapiapaikka - tilaa pysähtyä. Joustavasti aikoja. Terapia on osa psykoterapeutin opintojani. Yksilökäynnit myös mahdollis. Ma-pe, puh. 044 5875748. Koulutusterapiahinnat. Kognitiivinen lyhytterapeutti, sosiaaliohjaaja, NLP, OTM (HY)
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Lisäkoulutukset

Mindfulness

Millainen terapeutti olen

Olen asiakasta arvostava ja kunnioittava, lämmin terapeutti. Kuuntelen ja annan tilaa, tarvittaessa olen myös aktiivinen. Työssäni olen tutkiva, turvalliseen vuorovaikutustilanteeseen pyrkivä. Haluan olla tasavertaisesti yhteistyösuhteessa. Tavoitteenani on toimivan yhteistyön luominen, jossa voit rauhassa käsitellä senhetkistä, mennyttä tai tulevaa. Haluan innostaa elämään täydesti arvokasta omien arvojen mukaista elämää. Läsnäolon taito ja nykyhetkessä oleminen on yksi osa minua terapeuttina. Olen erilaisia elämänilmiöitä laajasti ymmärtävä. Kaikki tunteet ja tunnetilat ovat tärkeitä, ja terapiassa niitä voi vapaasti ja turvallisesti käsitellä. Rohkaisen teitä puhumaan sekä löytämään asioihin uusia näkökulmia.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapian sisältö määräytyy pitkälti asiakkaan ongelmien ja tarpeiden mukaan. Haluaisitko parantaa tyytyväisyyttä parisuhteeseesi, avata elämäntilanteesi solmuja ja saada tukea positiiviselle muutokselle? Millaista muutosta toivot?
Terapia toteutuu yhteisenä neuvotteluna sopivista työtavoista ja tavoitteista, suhteen molempia osapuolia kuunnellen. Suhtaudun avoimesti ja joustavasti tilanteen ja toiveiden mukaan erilaisiin työtapoihin. Asiakaslähtöisyys ja joustavuus ovat siis työskentelyni periaatteita. Tarjoan asiakkaille monipuolisen osaamiseni. Haluan vaikuttaa terapeuttina siten, että tuokio olisi hyvä, turvallinen ja korjaava kokemus, joka antaisi positiivista lisäenergiaa arkeen ja elämään.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Koulutukseltani olen mielisairaanhoitaja, sosiaaliohjaaja ja oikeustieteen maisteri. Minulla on myös kognitiivisen lyhytterapian koulutus sekä Mindfulness-tietoisuustaitojen erityistutkinto. Olen suorittanut myös työnohjaajan tutkinnon, NLP Master Practitioner -koulutuksen sekä hypnokognitiivisen terapian perusteet.
Aikoinaan ensin opiskelin mielisairaanhoitajaksi ja sosiaaliohjaajaksi. Sitten opintoni suuntautuivat oikeustieteelliseen ja valmistuin Helsingin Yliopistosta oikeustieteen maisteriksi. Näissä opinnoissani kiinnostuin erityisesti lasten huolto- ja tapaamisasioista eli lapsen oikeuksista ja yleisesti perheoikeudesta, josta suoritin lisäopintoja valmistumiseni jälkeen.
Olen vastannut hoitokodin toiminnasta yli 20 vuoden ajan. Vuosien ja elämänkokemuksen myötä kiinnostuin enenevästi ihmissuhdetaidoista, ongelmista ja niiden ratkaisuista. Näin olen lopulta päätynyt psykoterapeutin ammattiin.

Tutustumiskäynnin hinta

25,00

Vakiokäynnin hinta

40,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Koulutuksen aikana pariterapiakäynnin hinta 35€ ja kesto 90 minuuttia. Yksilöterapiakäynnin hinta on 30 euroa ja kesto 60 minuuttia. Tutustumiskäynnin hinta on sekä pariterapiassa että yksilöterapiassa 25 euroa. Tarjoan tutustumiskäayntejä 1-3 kertaa, jolloin on mahdollisuus yhdessä kartoittaa tilanteenne. Mikäli haluaisitte aloittaa terapian juuri tämän terapeutin eli minun kanssa, ja päädymme aloittamaan terapiaprosessin, sovitaan yhdessä terapiatiheydestä.