Etusivu / Löydä apua / Saara Halme
Psykologin keskusteluhoito, Psykologi, Ei psykoterapeuttikoulutusta
Espoo, Tapiola
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tarjoan lyhytkestoista psykologista keskustelutukea monenlaisiin arkielämän haasteisiin: oli kyseessä sitten haastava uusi elämäntilanne tai jo pidempään vaivannut oirelu, johon nyt kaipaat muutosta. Tahdon auttaa sinua elämään oman näköistäsi, ja itsellesi merkityksellistä elämää.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ei psykoterapeuttikoulutusta
Millainen psykologi olen

Minulle palkitsevinta psykologin työssä on, kun huomaan asiakkaan oivaltavan yhteisen työskentelyn tuloksena jotain uutta itsestään. Asiakas on aina oman mielensä paras asiantuntija, ja haluan auttaa häntä tässä oman mielensä tutkimisessa. Olen tottunut työskentelemään tehokkaasti ja tavoitteellisesti, ja olen tyyliltäni aktiivinen. Tahdon auttaa asiakasta tarkastelemaan tilannettaan uudessa valossa, ja tätä kautta auttaa häntä löytämään uusia, omaa hyvinvointia tukevia tapoja ajatella ja toimia.

Työskentelen suomeksi ja englanniksi / I'm happy to work with you in Finnish or in English

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamme tyypillisesti 5-10 kertaa. Joskus tapaamisia voi olla enemmänkin, joskus taas jo 1-2 tapaamisen aikana voidaan saada asioita liikkumaan toivottuun suuntaan.

Tapaamisillani työskennellään aktiivisesti ja yhdessä pohtien. Työskentely kanssani on tavoitteellista, ja se sisältää yleensä myös kotona tehtäviä harjoituksia. Näin muutos ei tapahdu vain vastaanoton suljettujen seinien sisällä, vaan se siirtyy myös asiakkaan omaan arkeen.

Ensimmäisillä tapaamisilla jäsennämme tilannetta yhdessä, mikä yleensä jo itsessään helpottaa oloa. Tämän jälkeen aloitamme aktiivisen työskentelyn tilanteen helpottamiseksi. Joskus keinot löytyvät tilanteen tarkastelusta eri kantilta, joskus taas oman toiminnan muutoksista. Joskus taas esimerkiksi omien arvojen ja tavoitteiden kirkastaminen tai omien tunteiden parempi ymmärrys tuovat helpotusta. Minulle on tärkeää tehdä terapeuttisesta työskentelystä asiakkaan näköistä. Etsimme siis yhdessä juuri sinulle sopivat keinot oman olosi parantamiseen.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Menneisyyteni käsittelyyn Univaikeuksiin Vanhemmuuden haasteisiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen laillistettu psykologi. Tähänastisen työurani olen tehnyt erikoissairaanhoidossa, jossa työskentelen etenkin pakko-oiresen häiriön ja muiden ahdistuneisuuteen liittyvien haasteiden parissa. Lisäksi toimin projektipäällikkönä erilaisissa terapiatyöhön ja psykologien töihin liittyvissä kehittämistehtävissä. Aiemmin olen työskennellyt sukupuoliristiriitaa kokevien ihmisten kanssa. Lisäksi työskentelen avoimessa yliopistossa opettaen työhön ja psyykkiseen hyvinvointiin liittyviä aiheita.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Voimme halutessasi sopia lyhyemmän, 30 minuutin tutustumiskäynnin, minkä hinta on 60€

5 käyntikertaa -5 % normaalihinnasta
10 käyntikertaa -10 % normaalihinnasta

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I’m a licensed psychologist. I offer short time psychological interventions for many kinds of challenges in life. Weather you have an difficult situation in your life or you have had some symptoms quite some time now, contact me and we can start working things out together. My goal is to help my clients live a life that’s meaningful to them.