Etusivu / Löydä apua / Saana Siekkinen

Saana Siekkinen

Koulutuksessa Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Kriisi- ja trauma
Oulu, Alppila
Tampere, Kaleva
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Parit Perheet Ryhmät Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Etsitkö kohtaavaa, vaikuttavaa, ammatillista keskusteluapua? ETÄYHTEYSAIKOJA VAPAANA ! Ei edellytä pidempiaikaista sitoutumista, ota yhteyttä/laita viesti, niin sovitaan tutustumisesta ja tehdään yhdessä suunnitelma.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kriisi- ja trauma
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina minulla on asiakasta arvostava tutkiva työte. Pyrin ylläpitämään hyvää hoitosuhdetta ja arvostan moniammatillista verkostoa.

Saatan lähestyä asioita rohkeastikin , mutta turvallisesti ja asiakkaan tunnehaavat huomioiden. Vahvuuksiani ovat rauhallisuus, aktiivisuus ja tarvittaessa jämäkkyys sekä kyky tarkastella asioita monesta näkökulmasta.

Koulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja AMK. Minulla on pitkä kokemus nuorisoikäisten asiakkaiden hoitamisesta ja kohtaamisesta. Ihmisten parissa olen työskennellyt yli 15 vuotta.

Mitä istunnoillani tehdään

Aluksi tutustutaan ja tunnustellaan, olisinko oikea henkilö terapeutiksesi. Tehdään perusteellinen arvio tilanteesta sekä siitä, millaisia tavoitteita terapialle asetetaan. Arviota tehdään myös työskentelyn aikana.

Työskentely voi olla matalan kynnyksen ammatillista keskusteluapua ja vastata yksittäiseen tai kestoltaan lyhytaikaiseen keskustelutuen tarpeeseen. Työskentely voi myös olla traumafocusoitunutta, vaiheorientoitunutta ja usein kehon huomioivaa työskentelyä, jossa dialogi sekä terapiaan liittyvät harjoitukset ovat keskeisiä.

Harjoitukset vaihtelevat yksilöllisesti ja tavoitteiden mukaan.

Työskentelyssä voidaan käyttää erilaisia toimintakykyyn, kokemuksiin ja mielen hyvinvointiin liittyviä mittareita ja menetelmiä. Sukupuuta ja elämäntarinaa piirrämme tai muodostamme usein jollain tavalla myös.

Tarkoitus on vahvistaa itsesäätelyä, turvallisuuden tunnetta, minäkuvaa, tunne-elämää ja kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia.

Tarjoan apua
Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt 15 vuotta lastensuojelun vaativissa laitoshoidon tehtävissä, joista yli 5 vuotta nuoriso-/traumapsykiatrisessa vastaanottotyössä sekä henkilöstö- ja yksikönjohdollisissa tehtävissä.

Asiakaskuntani

Työskentelen pääasiassa nuorisoikäisten, nuorten aikuisten ja aikuisten kanssa. Vastaanotolleni olet tervetullut minkäikäisenä vain.
Asiakkaani hakeutuvat palveluihin itsemaksaen (*mahdollisesti myös PSOP:n palveluseteleillä v. 2020). En tarjoa tällä hetkellä KELA-terapiaa (koulutuksessa).

Lisätiedot

Palveluja voit tiedustella sekä Pirkanmaalle (Tampere sekä lähikunnat) että Pohjois-Pohjanmaalle (Oulu sekä lähikunnat).

Huomioithan ajanvarauksessa värit: punainen= ajanvaraus Tampereelle, vihreä= ajanvaraus Ouluun.

(EMDR1-tason koulutuksen saan tammikuussa 2020).

Tutustumiskäynnin hinta

75,00

Vakiokäynnin hinta

75,00

Lisätiedot hinnoittelusta

45 min