Etusivu / Löydä apua / Saana Janhunen

Saana Janhunen

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kognitiivinen
Helsinki, Töölö
Suomi
Asiakasryhmät
Ryhmät Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Voimme käydä yhdessä läpi jotain yksittäistä elämäntilannetta tai työskennellä pidempien prosessien kanssa. Voit oppia tunnistamaan ajatuksiasi ja uskomuksiasi, jotka vaikuttavat elämääsi sekä tunnistamaan ja hyväksymään erilaisia tunteita ja tiedostamaan omaan käyttäytymiseen liittyviä asioita.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Ryhmäpsykoterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Skeematerapia

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina lämmin ja aktiivinen. Pidän tärkeänä kunnioittavaa yhteistyösuhdetta. Pohdin esille nousseita asioita yhdessä kanssasi. Voin olla tukenasi esimerkiksi masennuksen tai ahdistuksen hoidossa ja auttaa sinua löytämään uudenlaisia tapoja toimia haastavissa tilanteissa. Voimme pohtia ihmissuhteisiin liittyviä kysymyskiä sekä tähän hetkeen tai menneisyyteen liittyviä kysymyskiä.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamisilla pääpaino on keskustelulla ja meidän välisessä vuorovaikutuksessa. Toisinaan myös hahmotamme käsiteltävää aihetta/ asiaa esimerkiksi paperille tai fläppitaululle. Viitekehykseni on kognitiivinen, mutta työskentelyssä käytän myös mm. toiminnallisia menetelmiä sekä mielikuva- ja mindfulness- harjoituksia. Jokainen tapaaminen on ainutlaatuinen ja siihen, mitä tapaamisella teemme vaikuttaa sen hetkiset asiat, tunteet ja tilanteet. Toisinaan voimme käsitellä edellisellä tapaamisella yhdessä sovittua aihetta toisinaan juuri sillä hetkellä tärkeäksi kokemaasi asiaa.

Tarjoan apua
Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen koulutukseltani Kognitiivinen psykoterapeutti (YET) ja sairaanhoitaja(AMK).
Erityisosaaminen ja mielenkiinnon kohteet: Nuoret ja nuoret aikuiset, hyväksymis- ja omistautumisterapia, mindfulness, masennus ja ahdistuneisuus ongelmat, käyttäytymiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät pulmat, stressinhallinta sekä oman elämänhallinnan parantaminen.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta