Etusivu / Löydä apua / Ruth Peuhkuri

Ruth Peuhkuri

Psykoterapeutti, Sosionomi, Ratkaisukeskeinen
Helsinki, Kamppi
Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tarjoan ratkaisu- ja voimavarakeskeistä psykoterapiaa, kun haluat muuttaa elämääsi tai sairaus muuttaa sen haluamattasi. Kun elämä tuo eteen haasteita, joista selviytyminen vaatii ammattilaisen apua, tarjoan osaamiseni käyttöösi arvostaen ja yhdessä ratkaisuja etsien.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina aktiivinen keskustelija ja positiivinen kannustaja. Minulle keskeistä on asiakkaan omat arvot ja valinnat, joiden perustalle kaikki työskentely rakentuu. Työskentelyotteeni on hyväksyvä ja myötätuntoinen. Uskon asiakkaan omiin kykyihin ja vahvuuksiin, ja koen, että tehtäväni on tarjota osaamiseni asiakkaan käyttöön, kun hän ponnistelee kohti omia ainutlaatuisia päämääriään. Vahvuuteni on kyky eläytyä toisen elämäntilanteeseen ja suvaitsevuus, joka on minulle luonteenomaista.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotolla pääasiallisesti keskustellaan asiakkaalle merkittävistä ja tärkeistä asioista. Yhdessä pohditaan asiakkaan kuvaamia ilmiöitä, etsitään ratkaisuja ja vaihtoehtoisia tapoja ajatella ja toimia tilanteissa, jotka vaikeuttavat asiakkaan elämää. Toisinaan tehdään myös erilaisia psyko-fyysisiä harjoituksia, kuten hengitysharjoituksia tai muita keskittymis- ja rauhoittumisharjoituksia.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Pakko-oireisiin Syömiseen liittyviin vaikeuksiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on pitkä kokemus työskentelystä lastensuojelussa lapsiperheiden ja itsenäistyvien nuorten kanssa. Psykoterapeuttina olen työskennellyt paljon erilaisten ahdistuneisuushäiriöiden ja masennuksen parissa. Seksuaalivähemmistöjen erityistarpeet ovat minulle tuttuja. Olen vuosia ollut Setan terapeuttilistalla ja minulle on kertynyt kokemusta näistä asiakasryhmistä.

Asiakaskuntani

Asiakkainani on usein nuoria aikuisia, aikuisia, lapsiperheitä ,erityisesti uusperheitä. Kiinnostuksen kohteenani on itsenäistyminen omaan elämään, perheen sisäiset suhteet, erokriisit sekä jännittäminen ja sosiaalisten tilanteiden pelot.

Tutustumiskäynnin hinta

110,00

Vakiokäynnin hinta

110,00

Lisätiedot hinnoittelusta