Etusivu / Löydä apua / Ruth Peuhkuri

Ruth Peuhkuri

Psykoterapeutti, Sosionomi, Ratkaisukeskeinen
Lappeenranta, keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Parit Aikuiset 18-67v Perheet Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tarjoan ratkaisu- ja voimavarakeskeistä psykoterapiaa, kun haluat muuttaa elämääsi tai sairaus muuttaa sen haluamattasi. Kun elämä tuo eteen haasteita, joista selviytyminen vaatii ammattilaisen apua, tarjoan osaamiseni käyttöösi arvostaen ja yhdessä ratkaisuja etsien.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina aktiivinen keskustelija ja positiivinen kannustaja. Minulle keskeistä on asiakkaan omat arvot ja valinnat, joiden perustalle kaikki työskentely rakentuu. Työskentelyotteeni on hyväksyvä ja myötätuntoinen. Uskon asiakkaan omiin kykyihin ja vahvuuksiin, ja koen, että tehtäväni on tarjota osaamiseni asiakkaan käyttöön, kun hän ponnistelee kohti omia ainutlaatuisia päämääriään. Vahvuuteni on kyky eläytyä toisen elämäntilanteeseen ja suvaitsevuus, joka on minulle luonteenomaista.

HUOM. Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotolla pääasiallisesti keskustellaan asiakkaalle merkittävistä ja tärkeistä asioista. Yhdessä pohditaan asiakkaan kuvaamia ilmiöitä, etsitään ratkaisuja ja vaihtoehtoisia tapoja ajatella ja toimia tilanteissa, jotka vaikeuttavat asiakkaan elämää. Toisinaan tehdään myös erilaisia psyko-fyysisiä harjoituksia, kuten hengitysharjoituksia tai muita keskittymis- ja rauhoittumisharjoituksia.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on pitkä kokemus työskentelystä lastensuojelussa lapsiperheiden ja itsenäistyvien nuorten kanssa. Psykoterapeuttina olen työskennellyt paljon erilaisten ahdistuneisuushäiriöiden ja masennuksen parissa. Seksuaalivähemmistöjen erityistarpeet ovat minulle tuttuja. Olen vuosia ollut Setan terapeuttilistalla ja minulle on kertynyt kokemusta näistä asiakasryhmistä.

Asiakaskuntani

Asiakkainani on usein nuoria aikuisia, aikuisia, lapsiperheitä ,erityisesti uusperheitä. Kiinnostuksen kohteenani on itsenäistyminen omaan elämään, perheen sisäiset suhteet, erokriisit sekä jännittäminen ja sosiaalisten tilanteiden pelot.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta