Etusivu / Löydä apua / Rosa Kolehmainen

Rosa Kolehmainen

Psykoterapeutti, Sosiaalialan koulutus, Ratkaisukeskeinen
Helsinki, Töölö
Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja sosionomi AMK. Terapeuttina olen lämmin, turvallinen ja toista arvostava. Psykoterapeuttina minulle on tärkeää avoimen ja luottamuksellisen suhteen luominen, joka on hyvän ja turvallisen yhteistyösuhteen perusta.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti ja työskentelen asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Ratkaisukeskeisessä psykoterapiassa pyritään suuntaamaan huomio asiakkaan voimavaroihin, mahdollisuuksiin ja tulevaisuuteen. Terapiassa kuljetaan pienin askelin ja asiakkaan tahdissa kohti toivottua tulevaisuutta. Huumori, mielikuvitus ja toivo kuuluvat psykoterapiaan.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiaistunnolla tutkitaan asiakkaan kokemuksia, huolia, uskomuksia ja tavoitteita, asiakkaan ehdoilla. Erilaisia menetelmiä kuten kehollisia harjoituksia, piirtämistä ja kirjoittamista voidaan käyttää psykoterapeuttisen keskustelun tukena, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ratkaisukeskeinen psykoterapia on omien selviytymiskeinojen ja voimavarojen etsimistä, hyvän elämän rakentamista,uusien näkökulmien löytämistä ja yhdessä tutkimista.

Tarjoan apua
Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat
Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

100e/45min