Etusivu / Löydä apua / Roosa Takala

Roosa Takala

Psykoterapeutti, Psykologi, Integratiivinen
Helsinki, Kamppi
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Koetko riittämättömyyttä ? Koetko ehkä vaikeaksi asettaa rajoja tai pyritkö hakemaan muilta hyväksyntää tavoilla, jotka kuormittavat sinua? Lamaannuttavatko tunteesi tai ajatuksesi sinut? Mikäli tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, hyödyt mahdollisesti psykoterapiasta minun kanssani.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapiasuhteessa pidän tärkeänä avoimuutta, tasaveroisuutta ja molemminpuolista palautteen antamista, jonka myötä terapiassa on mahdollista löytää juuri sellainen tapa keskustella ja käsitellä asioita, joka soveltuu sinulle. Terapiassa keskustellaan myös itse terapian etenemisestä. Tavoitteena on, että terapiasuhde mahdollistaa sinulle asiakkaana kokemuksen ihmissuhteesta, joka on vakaa ja turvallinen, mutta jossa asioita on myös mahdollista muuttaa ja korjata. Minulle on tärkeää, että koet tulevasi ymmärretyksi ja että saat terapiasta uusia ajatuksia, näkökulmia ja näköaloja. Vaikeita tunteita herättävien asioiden käsittely voi joskus olla epämukavaa terapiassakin. Osaan lempeästi ohjata prosessia vaikeiden asioiden kohtaamista kohti. Tämä tapahtuu kuitenkin aina sinun yksilöllistä työskentelytyyliäsi ja etenemistahtiasi kunnioittavalla tavalla.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiaprosessin alussa keskustelemme siitä, mihin vaikeuksiin olet hakemassa apua. Jäljittämme ongelmien syntyhistoriaa ja kartoittamme niiden ilmenemismuotoja. Usein ongelmien ilmenemismuodoissa voi havaita toistuvuutta. Tämän havaitsemisen myötä keskustelun painopiste siirtyy vähitellen kohti ongelmien taustalla olevia ajattelumalleja ja merkityksiä. Usein nämä ajattelumallit ja merkitykset ovat sellaisia, joista et ole tietoinen. Joskus niistä keskustelu voi tuntua terapiassakin aluksi vaikealta. Turvallisessa ihmissuhteessa, joka terapiakin on, suhtautuminen sisäiseen maailmaan kuitenkin muuttuu siten, että välttelyn ja torjunnan rinnalle tai tilalle herää uteliaisuus. Kun ongelmiin liittyvät merkitykset ja kokemukset tulevat jaetuiksi terapiassa, alamme vähitellen ymmärtämään sitä, mistä oman itsen väheksytyistä tai poissuljetuista puolista ongelmat viestivät. Tämän myötä voit alkaa myös arvostamaan sellaisia puolia itsessäsi, jotka ovat aiemmin tuntuneet vähäpätöisiltä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Persoonallisuushäiriöön
Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta