Etusivu / Löydä apua / Rolf Kauppinen

Rolf Kauppinen

Psykoterapeutti, Terveystieteiden maisteri, Kognitiivinen
Helsinki, Meilahti
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Luotan yhteistyön, aktiivisen otteen ja hyvien psykoterapeuttisten menetelmien voimaan. Hyödynnän mm. kognitiivisia ja ratkaisukeskeisiä menetelmiä. Minulla on pitkä työkokemus mielenterveystyöstä. Käyntejä on mahdollista toteuttaa myös etäkäynteinä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (aikuiset) Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Kokemuksen ja koulutuksen avulla voin tuoda psykoterapeutin näkökulmaa ja osaamista asiakkaan tueksi. Aktiivinen ja psykoterapeuttinen ote myötävaikuttaa parempaan hyvinvointiin. Huomioin asiakaslähtöisesti tilannetta ja keinoja. Keskiössä asiakkaan hyvinvointia tukevat asiat. Terapeuttina olen läsnäoleva, yhteistoiminnallinen, rauhallinen ja reflektoiva. Pyrin yleensä huomioimaan soveltuvia välitehtäviä käyntien välille.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotolla keskustellaan merkityksellisistä asioista, mistä on hyötyä ko. tilanteessa ja asiakkaan tilanteelle. Keskustelutilanteet ja toimintatavat muotoutuvat asiakkaan tarpeen mukaan asiakaslähtöisesti, psykoterapeuttinen ote huomioiden. Hyödynnetään psykoterapiatyössä hyväksi havaittuja ajatusmalleja ja menetelmiä, joita voin tuoda keskusteluihin mukaan koulutuksen ja kokemukseni myötä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt mielenterveystyössä psykiatrisessa hoitotyössä pitkään. Vuonna 2014 olen valmistunut psykoterapeutiksi ja työskennellyt psykoterapeuttina siitä lähtien. Työskennellessäni olen kohdannut erilaisia ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa erilaisten ongelmien ja mielenterveyden häiriöiden kanssa.

Asiakaskuntani

Tällä hetkellä työskentelen enemmän aikuisten ja yli 16-vuotiaiden kanssa. Tunne-elämän asiat ja häiriöt ovat keskiössä käynneillä usein.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

105,00

Lisätiedot hinnoittelusta