Etusivu / Löydä apua / Risto Tarkiainen

Risto Tarkiainen

Psykoterapeutti, Kasvatustieteen maisteri, Gestalt-terapia
Helsinki, Länsi- Pasila
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Parit Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen Gestalt-terapeutti, psykofyysisesti suuntautunut, vuorovaikutteinen ja utelias ja haastava sekä kannatteleva. Olen kiinnostunut asiakkaan kokonaisvaltaisesta persoonasta, hänen välttämismekanismeistaan ja kriiseistä sekä voimavaroistaan ja vahvuuksistaan, toistaiseksi vain etäterapiaa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Gestalt-terapia
  • Muu
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (aikuiset)

Millainen terapeutti olen

Olen tilaa-antava ja aktiivinen, luova, myötätuntoinen sekä haastava.. Osaan kuunnella asiakasta kaikilla aisteillani ja annan terapian aikana palautetta havainnoistani ja tuntemuksistani vuorovaikutuksesta asiakkaani kanssa. Luotan asiakkaan tarinoihin ja kokemuksiin ja haluun kasvaa ja muuttaa elämäänsä itselleen suotuisaan suuntaan. Uskon myös läsnäoloon, tietoisuuden kehittämiseen ja siihen, että mitä tapahtuu tässä ja nyt on tärkeintä.

Huom! Yhteydenotot ohjautuvat Verve Terapian asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiassa asiakkaan asioita kuuntelen, jaan omia mielikuvia hänestä, käytän tarvittaessa kuvia, draamaa, sosiodraamaa, roolinvaihtoja ja pyrin tuomaan asiakkaan tarinaan erilaisia näkökulmia. Terapia-istunnolla tärkeätä on asiakkaan ja terapeutin välinen vuorovaikutus, luottamus, läsnäolo ja tässä ja nyt -kokeminen, kiinnitän huomiota ja autan asiakasta kiinnittämään huomiota terapiaistunnon aikana niin omiin ajatuksiinsa, tunteisiinsa kuin kehollisiin tuntemuksiinsa.

Tarjoan apua
Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Persoonallisuushäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt psykoterapeuttina 20 v sekä yksilöterapeuttina ja pariterapeuttina (ei KELA -pätevyyttä pariterapiaan) ja ryhmäterapeuttina (KELA-pätevyys)

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16- vuotiaiden kanssa. Kiinnostus erokriisit, elämäntilanteiden muutokset, työuupumus.

Lisätiedot

Toistaiseksi vain etäterapia

Tutustumiskäynnin hinta

105,00

Vakiokäynnin hinta

105,00

Lisätiedot hinnoittelusta

pariterapia 210
Käynnit 45 min 105, 60 min 140, 90 min 210
Työnohjaus 250€/90 min

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I am Gestalt-therapist, curious, challenging and supporting, body-oriented psychotherapist.
Interested in changes in life, couple-therapy, depression, anxiety,.
So far only online-therapy