Etusivu / Löydä apua / Riikka Koskela

Riikka Koskela

Psykoterapeutti, Valtiotieteiden maisteri, Pariterapia
Turku, keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Elämä on tarkoitettu elämistä varten. Jos Sinulla on tunne, ettet Sinä tai perheesi selviä yksin, perheen ulkopuolisen ammatti-ihmisen tuella solmujen avaaminen on usein helpompaa. Olen kokenut pari- ja perhepsykoterapeutti, työotteeni on keskusteleva ja käytännönläheinen.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina rauhallinen ja vuorovaikutteinen. Työskentelen asiakasta arvostaen sekä myötätuntoisesti. Huomioin asiakkaani vastaanotolla tasapuolisesti. Suhtaudun työhöni pitkäjänteisesti. Pari- ja perhetapaamisilla pyrin kuulemaan jokaisen osallistujan äänen sekä avaamaan uudenlaista keskustelua perheenjäsenten välille. Tapaamisilla autan Sinua omien voimavarojesi löytämisessä sekä uusien näkökulmien avaamisessa. Uskon jokaisen omiin voimavaroihin. Työskentely kanssani on luottamuksellista.

Mitä istunnoillani tehdään

Käynnit etenevät pääsääntöisesti keskustelun keinoin. Käytän mielelläni myös kuvallisia menetelmiä osana terapiaa. Terapian pituus määräytyy käsiteltävien asioiden luonteen, asetettujen tavoitteiden ja työskentelytavan perusteella. Joskus yksikin tapaaminen selkiyttää tilannetta riittävällä tavalla. Psykoterapian tavoitteena on lisätä ymmärrystä omasta elämästäsi, tunteistasi, kokemuksistasi ja niihin vaikuttavista asioista. Terapia auttaa luomaan uusia toimivia malleja vuorovaikutussuhteisiisi.

Pariterapiassa keskustelemme parin esilletuomista aiheista. Tavoitteena on luoda turvallinen ilmapiiri, jossa kummankin puolison on mahdollista päästä puhumaan omista asioistaan, tunteistaan ja tarpeistaan. Terapia auttaa paria ymmärtämään uudella tavalla keskinäistä vuorovaikutustaan. Lisäksi se auttaa luomaan uusia, toimivia malleja keskinäiselle kanssakäymiselle. Perheterapiassa voi käydä koko perhe, puolisot keskenään tai toinen vanhemmista lapsen/lasten kanssa.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Fobiaan/kammoon Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on pitkä työkokemus aikuisten, lasten, nuorten, parien ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. Minulla on vahva osaaminen parisuhdetyöstä sekä vanhemmuuden tukemisesta. Tarjoan tukea myös eroa pohtiville sekä erosta toipuville.
Valokuvan sekä muiden kuvallisten menetelmien käyttö osana terapiaa on mahdollista voimauttavan valokuvan menetelmää käyttäen. Terapiassani käytettävistä menetelmistä sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.
Erityisosaamisalueeni ovat: lapsettomuuskriisin hoito ja lahjasukusoluneuvonta.

Asiakaskuntani

Työskentelen kaiken ikäisten asiakkaiden sekä heidän läheistensä kanssa.

Lisätiedot

AJANKOHTAISTA:
Poikkeusolojen aikana tapaamiset ovat mahdollisia myös etäyhteydellä.

Tutustumiskäynnin hinta

97,00

Vakiokäynnin hinta

97,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilöterapiatapaaminen 60 min, 97€
Pari- ja perheterapiatapaaminen 90 min, 114€
Kelan tuki mahdollista paripsykoterapiassa sekä perheterapiassa.
Huomioithan etteivät kaikki vapaat ajat ole näkyvillä. Jos sopivaa ei löydy, ota yhteyttä niin etsitään yhdessä.