Etusivu / Löydä apua / Riikka Huuskonen

Riikka Huuskonen

Psykoterapeutti, Sosionomi, Ratkaisukeskeinen
Espoo,
Suomi
Asiakasryhmät
Ryhmät Perheet Parit Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Työskentelen kanssasi täysin sinun lähtökohdistasi käsin. Tuon myös esille uusia näkökulmia jotka voisivat avata sinulle vaihtoehtoisia tienviittoja elämässäsi. On tärkeää että tulet kuulluksi ja ymmärretyksi ja että saat terapeutista ihmisen johon voit luottaa ja peilata itseäsi turvallisesti.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina minun täytyy pystyä kulkemaan rinnallasi aistien tunteitasi, tunnelmia istunnolla ja tarpeitasi ja vastata niihin sellaisella tavalla joka on sinulle hyväksi. On myös tärkeää että tulet kuulluksi ja nähdyksi haluamallasi tavalla ja tämä puolestaan edellyttää että minun täytyy pystyä nollaamaan omat asenteeni ja uskomukseni sekä lähteä tarkastelemaan elämääsi täysin puhtaalta pöydältä maailmankuvastasi käsin. Vain näistä lähtökohdista käsin voimme avata luottamuksellisesti yhdessä uusia näkökulmia tulevaisuuteen.

Huom! Yhteydenotot ohjautuvat Verve Terapian asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Minusta on tärkeää jo heti terapian alussa asettua ikään kuin asiakkaan saappaisiin etsimään yhdessä sopivinta reittiä tavoitteelle minkä vuoksi asiakas on tullut terapiaan. Huolimatta että olen ratkaisukeskeinen terapeutti, katson tilannekohtaisesti tapaa lähestyä asioita. Jotkut asiakkaat kokevat helpotusta käydä paljon menneisyyttään läpi, toiset taas haluavat lähteä pikimmiten kohti ratkaisuja. Kummatkin tavat ovat hyviä. Ajattelen että jokainen terapiaistunto on oma matkansa. Terapia on vastavuoroista kommunikointia ja elämän ihmettelyä, kyselyä ja näkökulmia. Se on ikäänkuin tutkimusmatka suurella merellä, jossa on välillä aaltoja, mysrkyjä, sitten taas meren kimallusta ja lämmittävää aurinkoa.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen valmistunut ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi Lyhytterapiainstituutista keväällä 2014. Olen toiminut sivutoimisena psykoterapeuttina vuodesta 2015 ja päätoimisena vuodesta 2016. Olen työskennellyt yksilöiden, perheiden parien, myös lasten ja nuorten kanssa. Kelapätevyys minulla on 16-67 vuotiaiden hoitoon.

Asiakaskuntani

Tällähetkellä en ota Kela-asiakkaita, vain itsemaksavia-/ lyhytkestoisempia terapiota tai yksittäisiä käyntejä. Työskentelen mielelläni sekä yksilöiden, että pariskuntien kanssa. Myös perheitä ja lapsia tapaan mielelläni. / Kelapätevyys vain yksilöterapiaan 18-67v.

Tutustumiskäynnin hinta

98,00

Vakiokäynnin hinta

98,00

Lisätiedot hinnoittelusta