Etusivu / Löydä apua / Riikka Hiljanen

Riikka Hiljanen

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Pori, Suomi etäyhteys,
Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Aikoja vain etäterapiaan tällä hetkellä. Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti (Valvira, Kela). Työskentelen nuorten ja aikuisten kanssa. Olen myös neuropsykiatrinen valmentaja ja minulla on monipuolinen kokemus neurokirjon haasteita omaavista asiakkaista.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina rauhallinen, empaattinen ja käytännönläheinen. Työskentelen asiakaslähtöisesti, kuunnellen ja kunnioittaen asiakasta.
Käytännönläheisten harjoitteiden ja menetelmien avulla pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa löytämään helpotusta erilaisiin haasteisiin ja oireisiin. Erityisen mielelläni työskentelen nuorten ja nuorten aikuisten kanssa.

Mitä istunnoillani tehdään

Käytännönläheisten harjoitteiden avulla pyrimme löytämään helpotusta erilaisiin oireisiin.
Yhdessä asiakkaan kanssa tutkimme haitallisia ajatusmalleja ja uskomuksia sekä niihin liittyviä haastavia tunteita ja tuntemuksia. Pureudumme tätä kautta myös mahdolliseen ongelmakäyttäytymiseen tietyissä tilanteissa sekä tutkimme siihen johtaneita syntymekanismeja.

Tarjoan apua
Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen koulutuksiltani myös neuropsykiatrinen valmentaja ja kuntoutuksen ohjaaja. Minulla on vuosien kokemus vastaanottotyöstä ja erilaisista neuropsykiatrista haasteista.

Lisätiedot

Etävastaanotto ympäri Suomen.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta