Etusivu / Löydä apua / Riikka Hiljanen

Riikka Hiljanen

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Pori, Suomi etäyhteys, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti (Valvira, Kela). Työskentelen nuorten ja aikuisten kanssa. Olen myös neuropsykiatrinen valmentaja ja minulla on monipuolinen kokemus neurokirjon haasteita omaavista asiakkaista.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina rauhallinen, empaattinen ja käytännönläheinen. Työskentelen asiakaslähtöisesti, kuunnellen ja kunnioittaen asiakasta.
Käytännönläheisten harjoitteiden ja menetelmien avulla pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa löytämään helpotusta erilaisiin haasteisiin ja oireisiin. Erityisen mielelläni työskentelen nuorten ja nuorten aikuisten kanssa.

Mitä istunnoillani tehdään

Käytännönläheisten harjoitteiden avulla pyrimme löytämään helpotusta erilaisiin oireisiin.
Yhdessä asiakkaan kanssa tutkimme haitallisia ajatusmalleja ja uskomuksia sekä niihin liittyviä haastavia tunteita ja tuntemuksia. Pureudumme tätä kautta myös mahdolliseen ongelmakäyttäytymiseen tietyissä tilanteissa sekä tutkimme siihen johtaneita syntymekanismeja.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Pakko-oireinen häiriö Neuropsykiatriset potilaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen koulutuksiltani myös neuropsykiatrinen valmentaja ja kuntoutuksen ohjaaja. Minulla on vuosien kokemus vastaanottotyöstä ja erilaisista neuropsykiatrista haasteista.

Lisätiedot

Etävastaanotto ympäri Suomen.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta