Etusivu / Löydä apua / Pirjo Sirola
Psykoterapeutti, Terveystieteiden maisteri, Psykodynaaminen
Kauniainen, Keskusta
Helsinki, Punavuori
Hanko, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen psykoterapeutti/ kuvataidepsykoterapeutti ja työnohjaaja. Työskentely kanssani on luottamuksellista, turvallista ja avointa yhteistyötä. Joka voi olla joko verbaalista tai kuvallista. Yhdessä päätämme sopivat työskentelytavat ja tavoitteet. Pitkien terapioiden paikat ovat valitettavasti täynnä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (nuoret) Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (aikuiset)

Lisäkoulutukset

Taideterapia Mindfulness

Millainen terapeutti olen

Työskentelyni pohjautuu aina asiakkaan kunnioitukseen ja luottamuksellisuuteen. Työskentelyäni kuvaa toivon ylläpito, mahdollisuuksien näkeminen ja rauhallinen yhdessä tutkiminen. Terapeuttina olen myötätuntoinen sekä lempeän jämäkkä. Psykoterapeutti koulutukseni on psykodynaaminen, joskin työskentelyotteeni on myös integratiivinen ja aktiivinen.

Mitä istunnoillani tehdään

Työhuoneeni on rauhallinen paikka asettautua yhdessä tutkimaan ja pohtimaan sinun elämän haasteita. Terapeuttisen työskentelyn pyrkimyksenä on lisätä itsetuntemusta ja omia selviytymiskeinoja elämän eri tilanteisiin ja vuorovaikutus suhteisiin. Terapia on oppimisprosessi itsestä ja elämästä.
Työhuoneellani on aina mahdollisuus myös kuvalliseen luovaan työskentelyyn, jolloin asiakkaan luova tuotos tulee osaksi terapiaprosessia ja yhteistä tutkimista. Työskentelyssäni painotan hyvää yhteistyösuhdetta.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Pakko-oireinen häiriö Persoonallisuushäiriöt Kaksisuuntainen mielialahäiriö Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Suomen mielenterveysseuran Kuvataidepsykoterapiakoulutus (ET), Center for Mindfulness/ Leena Pennanen Mindfullness peruskoulutus. Therapia säätiö/Irmeli Nevalainen Mentalisaation peruskoulutus.

Lisätiedot

Olen Suomen Kuvataideterapeuttien liiton jäsen.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Kaikki hinnat ovat per 45min.