Etusivu / Löydä apua / Pinja Uutela

Pinja Uutela

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Pariterapia
Salo, Keskusta
Turku,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Olen psykoterapeutti, pari- ja perheterapeutti ja työnohjaaja ja emdr- terapeutti. Työotteeni on vuorovaikutteinen, aktiivinen ja joustava. Tarjoan opintoihini liittyen kognitiivista psykoterapiaa yksilöasiakkaille syksystä 2022 alkaen.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat Kiintymyssuhteen tukeminen EMDR

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina pyrin asettumaan asiakkaani kokemuksen äärelle, olemaan kunnioittava mutta samalla myös rohkaisemaan asiakasta yhdessä tutkimisen tielle.

Uskon olevani myös helposti lähestyttävä ja luonteva. Olen saanut hyvää palautetta asiakkaistani rauhallisesta mutta samalla aktiivisesta työotteestani.

Lähestymistapani on integratiivinen, joka tarkoittaa eri terapiasuuntausten yhdistelemistä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Teorioista minulle läheisimpiä ovat kognitiivinen, systeeminen, ja traumaterapian viitekehykset. Myös kehollisuus on tärkeä osa työtäni joka usein näkyy työssäni psykofyysisen näkökulman huomioimisessa ja erilaisissa harjoitteissa.

Kouluttaudun parhaillaan myös kognitiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotolleni voit tulla yksin, puolison, perheenjäsenen tai muun läheisen kanssa.

Käytän istunnoilla kognitiivisia menetelmiä, ja terapia perustuu pitkälti keskusteluun, mutta aina sanoja ei ole tai niitä ei löydy. Kuitenkin kehomme on viisas, ja vastaanotollani saatetaankin osana tapaamista toteuttaa myös erilaisia harjoitteita, kuten hengitys- tai mielikuvaharjoitteita. Tämä kaikki tapahtuu kuitenkin asiakasta ja hänen tarpeitaan kunnioittaen. Teen myös emdr- terapiaa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Seksuaalisiin ongelmiin Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden sekä parien kanssa.

Kela-pätevyys perhe -ja pariterapiaan.

Teen myös vakuutusyhtiöiden korvaamia lyhytterapioita.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Mainitse varattaessa mikäli tulet vastaanotolle puolison tai muun läheisen kanssa. Tällöin minimi 60min aika.