Etusivu / Löydä apua / Pinja Uutela

Pinja Uutela

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Pariterapia
Turku, Keskusta
Salo, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen integratiivinen perhe- ja paripsykoterapeutti ja rauhallinen, maanläheinen persoona. Minulle tärkeää on luottamus ja tasa-arvo, pidän tärkeänä että asiakkaani kokevat tulleensa aidosti kuulluksi ja kohdatuiksi. HUOM! Kelan tukemaa kuntoutuspsykoterapiaa vain perhe -tai pariterapiana.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina pyrin asettumaan asiakkaan kokemuksen äärelle, ja olemaan kunnioittava mutta samalla myös rohkaisemaan asiakasta yhdessä tutkimisen tielle. Uskon terapian olevan yhteistyötä, jossa suhde asiakkaan ja terapeutin välillä on merkityksellinen.

Oma toimintani terapeuttina saattaa vaihdella, toisinaan ollaan jonkin sellaisen äärellä, jolloin asettuminen siihen hetkeen on tärkeintä. Toisinaan taas saatan olla hyvinkin aktiivinen.

Lähestymistapani on integratiivinen, joka tarkoittaa eri terapiasuuntausten yhdistelemistä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Teorioista minulle läheisimpiä ovat systeeminen, ratkaisukeskeinen, narratiivinen, ja kognitiivinen terapia. Myös kehollisuus on tärkeä osa työtäni joka usein näkyy työssäni psykofyysisen näkökulman huomioimisessa ja erilaisissa harjoitteissa.

HUOM! Kelan tukemaa kuntoutuspsykoterapiaa vain perhe -tai pariterapiana. Kerron mielelläni lisää tästä vaihtoehdosta, ota rohkeasti yhteyttä!

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotolleni voit tulla yksin, puolison, perheenjäsenen tai muun läheisen kanssa.

Tarjoamanani terapia perustuu pitkälti keskusteluun, mutta aina sanoja ei ole tai niitä ei löydy. Kuitenkin kehomme on viisas, ja vastaanotollani saatetaankin osana tapaamista toteuttaa myös erilaisia harjoitteita, kuten rauhoittumis -tai mielikuvaharjoitteita. Toisinaan käytän myös muita menetelmiä, kuten kuvia, kirjoittamista tai valokuvaamista. Tämä kaikki tapahtuu kuitenkin asiakasta ja hänen tarpeitaan kunnioittaen.

Tarjoan apua
Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on pitkä työkokemus mielenterveyden haasteiden kanssa kamppailusta, perustutkintoni on psykiatriaan suuntautunut sairaanhoitaja (AMK). Erityisesti olen kehittänyt toimintamalleja myös perheenjäsenten huomioimiseen kun joku perheistä sairastuu psyykkisesti. Nuorten aikuisten (16-30-v.) olen työskennellyt pitkään ja kehittänyt heille soveltuvia tukimuotoja. Olen ohjannut erilaisia ryhmiä pitkään, joista olen oppinut valtavasti. Parhaillaan käynnissä on erikoistuminen työnohjaajaksi ja kriisityön johtamisopinnot.

Asiakaskuntani

Tapaan kaikenikäisiä, perheitä, pareja ja yksilöitä.
Kela-pätevyys perhe -ja pariterapiaan.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Mainitse varattaessa mikäli tulet vastaanotolle puolison tai muun läheisen kanssa.