Etusivu / Löydä apua / Pinja Uutela

Pinja Uutela

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Pariterapia
Turku,
Salo, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Parit Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen psykoterapeutti, pari- ja perheterapeutti ja työnohjaaja. Työotteeni on vuorovaikutteinen, aktiivinen ja joustava. Tarjoan opintoihini liittyen kognitiivista psykoterapiaa yksilöasiakkaille syksystä 2022 alkaen. Huom. olen Kelan palveluntuottaja vain pari- ja perheterapiassa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat Kiintymyssuhteen tukeminen

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina pyrin asettumaan asiakkaan kokemuksen äärelle, ja olemaan kunnioittava mutta samalla myös rohkaisemaan asiakasta yhdessä tutkimisen tielle. Uskon terapian olevan yhteistyötä, jossa suhde asiakkaan ja terapeutin välillä on merkityksellinen.

Lähestymistapani on integratiivinen, joka tarkoittaa eri terapiasuuntausten yhdistelemistä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Teorioista minulle läheisimpiä ovat kognitiivinen, systeeminen, ratkaisukeskeinen ja traumaterapia. Myös kehollisuus on tärkeä osa työtäni joka usein näkyy työssäni psykofyysisen näkökulman huomioimisessa ja erilaisissa harjoitteissa.

Kouluttaudun parhaillaan myös kognitiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotolleni voit tulla yksin, puolison, perheenjäsenen tai muun läheisen kanssa.

Käytän istunnoilla kognitiivisia menetelmiä, ja terapia perustuu pitkälti keskusteluun, mutta aina sanoja ei ole tai niitä ei löydy. Kuitenkin kehomme on viisas, ja vastaanotollani saatetaankin osana tapaamista toteuttaa myös erilaisia harjoitteita, kuten hengitys- tai mielikuvaharjoitteita. Tämä kaikki tapahtuu kuitenkin asiakasta ja hänen tarpeitaan kunnioittaen. Teen myös emdr- terapiaa.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden sekä parien kanssa.

Kela-pätevyys perhe -ja pariterapiaan.

Teen myös vakuutusyhtiöiden korvaamia lyhytterapioita.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Mainitse varattaessa mikäli tulet vastaanotolle puolison tai muun läheisen kanssa.