Etusivu / Löydä apua / Petri Hurskainen

Petri Hurskainen

Psykoterapeutti, Kasvatustieteen maisteri, Ratkaisukeskeinen
Helsinki, Etu-Töölö
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Teen ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa ja KELAn kuntoutusterapiaa. Jo muutama tapaaminen voi antaa uutta suuntaa elämälle - ne ensimmäiset askeleet ovat joskus tärkeimmät:). Tällä hetkellä en voi ottaa uusia Kela-asiakkaita.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen kuunteleva ja keskusteleva terapeutti, joka ei anna valmiita vastauksia. Terapiatyössä hyödynnän tarpeen mukaan erilaisia tekniikoita, kuten narratiivisuutta ja NLP:tä. Taustateorioitani ovat mm. systeemi- ja kaaosteoria. Käsitykseni on, että elämän ongelmakohtien takana on monenlaisia tarinoita, jotka odottavat uusia, positiivisia juonenkäänteitä. Ihmisellä on usein sisällään ratkaisun avaimet, joita houkutan esiin. Usein keskusteleminen, unelmoiminen, itkeminen ja nauraminen auttavat. Lapsena haaveilin jääkiekkoilijan urasta, vaan elämä on johdattanut minut monien koulutusten ja työtehtävien kautta psykoterapian pariin.

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapia on minulle vuorovaikutusta ja yhteistyötä. Tapaamisissa etsitään ratkaisuja, voimavaroja, järjestystä, iloa. Tavoitteita, sisältöjä ja menetelmiä mietitään tilanteen mukaan. Tykkään visualisoida, käyttää fläppitaulua, haaveilla, kuunnella intuitiota, etsiä taiteilijaa itsestä, käydä sisäistä ja ulkoista dialogia ja tehdä ”tyhmiä” kysymyksiä. Annan tarvittaessa asiakkaille kotitehtäviä ja aktivoin heitä muutenkin löytämään omia voimia ja kykyjä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Koulutukseni
Psykoterapeutti (VALVIRA, KELA)
Työnohjaaja ja työnohjaajien kouluttaja (STOry)
Kasvatustieteiden maisteri
Opettaja
NLP Trainer

Olen toiminut pitkään sosiaali-, terveys-, ja koulutusalalla, pisimpään Diakonia-ammattikorkeakoulussa Helsingissä. Myös peruskoulu, lastensuojelu ja järjestötyö ovat tuttuja työympäristöjä. Vuodesta 2006 olen toiminut päätoimisena työnohjaajana ja terapeuttina.

Asiakaskuntani

Asiakkainani on monenlaisia ihmisiä, jotka ovat lähteneet hakemaan tukea elämänsä avainpisteissä. Yhteistä heille kaikille on rohkeus lähteä etsimään ratkaisuja. Aina ratkaisut eivät löydy yksin – silloin on hyvä saada tukea.

Lisätiedot

Terapeuttina ja työnohjaajana olen viimeisen kymmenen vuoden aikana kohdannut monenlaisia ihmisiä ja työyhteisöjä. Nämä kohtaamiset ovat opettaneet minua ja auttaneet löytämään toimivia tapoja asiakkaiden tukemiseen.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta

* KELA-kuntoutuskäynnit: 80 €/45 min tai 160€/90 min
* Ratkaisukeskeinen terapia: sovitaan erikseen tilanteen mukaan