Etusivu / Löydä apua / Pauliina Purtilo

Pauliina Purtilo

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kriisi- ja trauma
Kouvola, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen pohjakoulutukseltani sairaanhoitaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Työkokemusta minulla on 18 vuoden ajalta mielenterveys- ja päihdetyöstä niin osasto- kuin avohoidon puolelta nuorten ja aikuisten parissa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kriisi- ja trauma
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen aktiivinen, melko suorapuheinen ja kuitenkin tilaa antava. Pyrin tuomaan työskentelyssä esille asiakkaan jo olemassa olevia vahvuuksia ja voimavaroja, ja etsimään niitä asiakkaan kanssa yhdessä lisää. Terapiasuhteessa on tärkeää luoda turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri. Asiakas on oman elämänsä asiantuntija. Työskentely on aina asiakaslähtöistä, ja työskentely tapahtuu asiakkaan ehdoilla.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Käynnit räätälöidään yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan sen hetkisen tilanteen ja tarpeen mukaan. Tarkoituksena on työskennellä asiakkaan itsensä asettamia tavoitteita kohti pienin askelin. Keho ja mieli muodostavat kokonaisuuden, ja siksi kehollisuuden huomioiminen terapeuttisessa työskentelyssä on tärkeää. Käynneillä voidaan kartoittaa omia voimavaroja ja vahvuuksia, sekä lisätä nykyhetken läsnäoloa ja sitä kautta toimintakykyä arkeen.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen pohjakoulutukseltani sairaanhoitaja, suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön. Valmistuin 2020 ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi, ja opiskelen nyt toista vuotta Oulun yliopistossa traumapsykoterapeutiksi valmistuen 2024. Työkokemusta minulla on reilun 18 vuoden ajalta lasten- ja nuorisopsykiatrian puolelta, lastensuojelusta, sekä aikuispsykiatrian puolelta.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten kanssa. Kiinnostuksenani on mielialaongelmat, riippuvuudet ja traumat.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

50,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Lyhytterapia 45min 70 euroa.

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.