Etusivu / Löydä apua / Pauliina Manninen

Pauliina Manninen

Kouluttajapsykoterapeutti, Terveystieteiden maisteri, Psykodynaaminen
Helsinki, Vallila, Pasila
Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v Ryhmät
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Teen töitä nuorten ja nuorten aikuisten kanssa. Aloitan syksyllä 2022 nuorille aikuisille (18 - 23v.) suunnatun pitkäkestoisen psykoterapiaryhmän. Haastattelut ovat käynnissä, varaa aika haastatteluun hakeutuaksesi ryhmään mukaan!
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
  • Ryhmäpsykoterapia
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen rauhallinen ja tilaa antava. Lämpimän, hyväksyvän ja luotettavan ilmapiirin luominen on minulle tärkeää. Olen läsnäoleva ja kuunteleva terapeutti, joka ei jaa neuvoja vaan pyrkii etsimään erilaisia näkökulmia yhdessä asiakkaiden kanssa.

Psykoterapiaryhmässä voidaan yhdessä ryhmän kanssa tutkia tunteiden taustalla olevia syitä ja merkityksiä. Ryhmässä voi jakaa omia kokemuksiaan ja tulla nähdyksi ja kuulluksi ja hyväksytyksi omana itsenään.

Mitä istunnoillani tehdään

Alkuhaastattelussa kartoitetaan asiakkaan tilannetta ja tutustutaan ryhmäpsykoterapiaan menetelmänä.
Alkuhaastatteluja voidaan tehdä kaksi, jolloin asiakkaalle jää aikaa rauhassa pohtia onko hän valmis sitoutumaan ryhmään.

Ryhmäpsykoterapiaistunto kestää 1.5 tuntia. Ryhmässä on 5 - 8 jäsentä. Ryhmän kulku ei ole etukäteen suunniteltu, vaan jokainen ryhmän jäsen voi vapaasti kertoa itsestään ja omista tunteistaan ja ajatuksistaan, joita tutkitaan yhdessä ryhmän kanssa.

Tarjoan apua
Työuupumukseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen sairaanhoitaja, terveystieteiden maisteri ja lasten psykoterapeutti. Minulla on työkokemusta lastenpsykiatriasta ja yksilöterapeuttina lasten ja nuorten pitkistä yksilöpsykoterapioista ja niihin liittyvistä vanhempain ohjauksista.

Asiakaskuntani

Olen työskennellyt eri ikäisten lasten ja nuorten kanssa pitkiä yksilöterapioita ja niihin liittyviä vanhempain ohjauksia tehden. Yleisimpiä psykoterapiaan hakeutumisen syitä ovat masennus ja ahdistuneisuus.

Tutustumiskäynnin hinta

30,00

Vakiokäynnin hinta

9,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykoterapiaryhmän maksuksi käy HUS ryhmäpsykoterapian palveluseteli ja Helsingin kaupungin ryhmäpsykoterapian palveluseteli. Itsemaksaville ryhmäistunnon hinta on 9 euroa/kerta.

Alkavaan ryhmään ei ole mahdollista saada Kelan korvausta, koska en ole vielä valmistunut ryhmäpsykoterapeutiksi.