Etusivu / Löydä apua / Paul Quarshie

Paul Quarshie

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Integratiivinen
Vantaa, Tikkurila
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen Jyväskylän yliopiston järjestämässä integratiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutuksessa. Tarjoan koulutukseeni liittyen terapiaa edullisemmalla hinnalla koulutuspotilaille. Haastattelukäynti on maksuton.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Kognitiivinen
Lisäkoulutukset

Mindfulness

Millainen terapeutti olen


Tavatessamme olen ensisijaisesti kiinnostunut kuulemaan sinusta. En tarjoa valmiita vastauksia, mutta lähden mielelläni tutkimaan kanssasi niitä erilaisia vaihtoehtoja, joita voimme yhdessä löytää. Lisäksi olen positiivinen, innostava ja uskon ihmisen sisäsyntyiseen resilienssiin ja kykyyn kasvaa haasteiden ja joskus kipeidenkin asioiden kohtaamisen kautta. Jokaisella ihmisellä on suuria voimavaroja, joihin pääsee käsiksi parhaiten parantuneen itsetuntemuksen avulla. Tarkastelen mielelläni ongelmia useasta eri näkökulmasta. Kun näkee asian uudessa valossa, on mahdollista suhtautua siihen eri tavalla. Monilla aikuisiän ongelmilla ja haasteilla on juurensa menneisyydessä ja uskon, että opimme parhaiten ymmärtämään nykyisyyttä ymmärtämällä omaa menneisyyttämme, siksi olen kiinnostunut myös eletystä elämästä.

Mitä istunnoillani tehdään


Keskustelemme ajankohtaisesta tilanteestasi. Keskustelujen täydennykseksi voit täyttää oiremittareita ja kyselylomakkeita. Aina voit myös kysellä minulta asioita. Mietimme yhdessä, mitkä voisivat olla hoidon painopisteet kohdallasi. Jos päädymme yhteistyöhön, teemme hoitosuunnitelman ja sitä tarkennetaan hoidon kuluessa yhdessä. Arvioimme hoidon kuluessa yhdessä sovitusti sitä miten olemme asettamiamme tavoitteita saavuttaneet.

Työskentelyni rakentuu mm. tietoisuustaitojen ja Mind-Body Bridging -harjoitusten tekemiseen istunnoissa. Painotan ajankohtaisista ongelmista keskusteltaessa esiin nousevien tilanteiden tarkastelua tässä-ja nyt- tyyppisesti. Tarvittaessa tietysti myös linkitämme asioita aiempiin kokemuksiin ja elämänhistoriaan.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin
Erityiskohderyhmät
Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt psykiatrian poliklinikoilla ja vuodeosastoilla. Lisäksi minulla on työkokemusta riippuvuuksien hoitamisesta ja kehitysvammahuollosta. Työssäni kohtaan ihmisiä, joille on ollut yhteistä vaikea, omat voimavarat ylittävä tilanne elämässä.

Opiskelen psykoterapeutiksi Jyväskylän yliopistossa (Integratiivinen koulutusohjelma).
Tämän lisäksi minulla on usean vuoden kokemus kognitiivisista menetelmistä, mukaan lukien hyväksymis- ja omistautumisterapia, skeematerapia, tietoisuustaidot (mindfulness). Sovellan työssäni myös aktiivisesti Mind-Body Bridging -menetelmää ja olen sertifioitu Mind-Body Bridging terapeutti©. Olen myös Väestöliiton kouluttama monikulttuurisuuden asiantuntija. Tämän lisäksi olen saanut koulutusta dialektisesta käyttäytymisterapiasta ja olen osallistunut MBSR (Mindfulness based stress reduction) koulutuksiin ja olen valmistunut Mindfulness-ohjaajaksi CFM® -koulutuksesta.

Asiakaskuntani

Otan vastaan aikuispotilaita.

Tutustumiskäynnin hinta

0,00

Vakiokäynnin hinta

30,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Ensimmäinen käynti on ilmainen.