Etusivu / Löydä apua / Panu Hemminki

Panu Hemminki

Koulutuksessa Teologian maisteri, Kognitiivinen
Etäyhteydellä koko Suomi,
Seinäjoki, Keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit
Terapian kesto
Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Haluan olla läsnäoleva ja yksilön tarpeita kuunteleva sekä tukea kasvuprosessia tavoitteiden mukaisesti. Työskentelyssäni on kolmen M periaate, myötätuntoisuus, myönteisyys ja mielikuvituksellisuus. Uskon että jokaisella on piileviä voimavaroja.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Millainen terapeutti olen

Vahvuuteni on luovuus, sinnikkyys ja sosiaalisuus. Uskon että jokaisella on piileviä voimavaroja, jotka valjastamalla voi oppia uusia luovia ongelmanratkaisutaitoja. Tärkeää on asiakkaan turvallisuuden tunne ja luottamuksen rakentaminen terapiasuhteessa. Voin tehdä haluttaessa ehdotuksia ja tarjota ideoita, mutta oleellista on asiakkaan oma oivaltamisensa sekä ratkaisunsa elämän solmukohdissa.

Kognitiivisen psykoterapian periaatteena on ajattelun mullistava voima josta muutos lähtee liikkeelle. Usein pahan olon taustalla on uskomuksia ja kielteisiä tulkintoja. Tavoitteiden mukaisesti voimme keskustella miten muutos tapahtuisi arjessa, toiminnan tasolla. Mielestäni huumori ja positiivisuus on merkityksellistä raskaita asioita käsitellessä. Jos haluat persoonallista kohtaamista, ota yhteyttä, olen valmis tutkimusmatkalle sinun ainutlaatuisen mielen maailmaasi!

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnoillani fokuksessa on nykyhetki ja ongelmien käytännöllinen ratkaisu ajattelun, tunteiden ja käytöksen kolmiyhteydessä. Keskustelujen lisäksi käytän piirroksia, karttoja, tehtäviä ja luovia menetelmiä apuna yhteistyön tehostamiseksi. Joskus yksi kuva voi kertoa enemmän kuin tuhat sanaa. Tärkeintä on asiakkaan oma motivaatio ja toive terapian suunnasta. Ajattelen että kaikkea uutta kannattaa kokeilla, uusia luovia ratkaisuja, mielekkään muutoksen aikaansaamiseksi. Joskus myös ahdistus voi lisääntyä muutosprosessissa. Siksi on tärkeää että kaikista tunteista voi puhua istunnoilla rehellisesti.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Työskentelen perheneuvojana HVA:n kasvatus ja perheneuvolassa. Annan tukea ja ohjausta perheiden, parien ja yksilöiden elämän kriiseissä. Ero ja sovittelutyötä teen pariskuntien parissa ja autan lasten kasvatukseen ja oppimiseen liittyvissä pulmissa. Sosiaalityössä olen toiminut aiemmin perhetyössä lastensuojelun asiakkaiden parissa. Mielenterveys ja päihdeongelmista on kokemusta sekä lasten sijoittamiseen liittyvistä tilanteista perheissä. Olen toiminut aiemmin lastensuojelulaitoksissa ja alakoulussa opettajana. Haastavien ja oireilevien nuorten kohtaamisesta ja opettamisesta on kokemusta ja vanhempien neuvonnasta kasvatuskysymyksissä; kuten rajojen asettamisessa ja kannustavasta vuorovaikutuksesta.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden kanssa. Haluan olla auttamassa elämän solmukohdisssa, esim. erokriisin, ihmisuhdekriisin, uuden työn tai maailmankatsomuksen muutoksissa.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

50,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.