Etusivu / Löydä apua / Eleanor Väre

Eleanor Väre

Koulutuksessa Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Integratiivinen
Helsinki, Meilahti
Helsinki, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Työskentelen integratiivisella työotteella Helsingissä. Tarjoan työnohjattua koulutuspsykoterapiaa ja lyhytterapiaa - etäyhteyden kautta myös koko Suomeen. Työkokemukseni on pitkä ja monipuolinen. Olet tervetullut keskustelemaan ja tutkimaan tavoitteellisesti käsillä olevaa ongelmaasi.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Millainen terapeutti olen

Olen myöhäiskeski-ikäinen, suorapuheinen, mutta neuvotteleva. Vahvuuteni on avara näkökulma asioihin ja myötätuntoisuus, jonka työ- ja elämänkokemukseni on antanut. Lähestyn ihmiselämää ja toimivaa arkea ruohonjuuritasolla. Hakeutuessasi psykoterapiaan, oletukseni on, että kaipaat elämääsi muutosta, jonka vuoksi olet halukas myös työskentelemään. Terapia kun ei ole jotakin, jota vain "saadaan tai annetaan", vaan se on yhteinen matka, jossa koetaan myös mutkia. Terapiasuhde kanssani on oikea ihmissuhde, jossa tehdään yhteistyötä.

Mitä istunnoillani tehdään

Ollaan läsnä. Psykoterapia on vastaanotollani pääsääntöisesti keskustelua. Keskustelumme ja pohdintamme tueksi saatan käyttää havainnollistamisen apuna piirtämistä ja kirjoittamista valkotaululle. Joskus näytän pieniä videoita tai kuunnellaan harjoituksia. Annan toisinaan myös kirjallisia tai suullisia kotitehtäviä. Terapiaprosessiasi tukevat tietoisuus- ja tunnesäätelytaidot, joihin kuuluvat myös keholliset harjoitukset. Työskentelyssämme pohditaan tämän hetken elämääsi, mikä on se muutos, jota kaipaat ja mitä tarvitaan muutoksen aikaansaamiseksi. Lisäksi tutkitaan myös varhaisia vaiheitasi ja ihmissuhteitasi.

Tarjoan apua
Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Persoonallisuushäiriöön Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Fyysisen sairauden käsittelemiseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Masennukseen/ahdistukseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Parhaillaan opiskelen integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi Oulun yliopistossa ja valmistun joulukuussa 2022.
- Olen valmistunut sairaanhoitajaksi 1986 ja erikoistunut psykiatriaan 1996. Olen työskennellyt kriisityössä ja päihdehoidossa.
Olen työskennellyt erikoissairaanhoidon psykiatrian poliklinikoilla itsenäisessä vastaanottotyössä. Olen perehtynyt mielialahäiriöiden hoitoon ja saanut työn puitteissa dialektisen käyttäytymisterapian (DKT) koulutusta ja siihen liittyen ollut vetämässä ns. taitoryhmää..
Minulla on osaamista ratkaisukeskeisistä menetelmistä (Certificate in Solution Focused Therapy) ja hyväksymis- ja omistautumisterapiasta (HOT).
Olen suorittanut myös työnantajan tarjoamat interpersoonallisen psykoterapian (IPT) opinnot, jotka on kehitetty erityisesti masennuksen hoitoon.
Tänä keväänä paneudun skeematerapian sertifiointiin johtaviin opintoihin, sillä skeematerapia on erityinen kiinnostukseni kohde.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten kanssa. Otan vastaan sekä työikäisiä, että myös eläkkeelle siirtyviä/olevia henkilöitä.
Vastaanotolleni voi tulla keskustelemaan mm. elämän muutosvaiheista, yksinäisyydestä, uupumuksesta tai kohdanneesta surusta, mutta myös mikäli kyseessä on mielenterveyden haaste, jonka perusteella on asetettu diagnoosi, kuten masennus tai ahdistus.

Lisätiedot

Yksityisvastaanottoni sijaitsee Helsingissä Allergiatalossa.
Lisäksi otan vastaan Terapiatalo Nosteen Simonkadun toimipisteessä.
Tarjoan myös etävastaanottoa, tietoturvallisen yhteyden kautta.

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

70,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykoterapialuonteinen työskentely (psykoterapeuttikoulutettava 2019-2022) 70€ / 45min
Psykoterapeuttikoulutettavan käyntimaksu ei oikeuta Kela-korvaukseen.
Myös peruuttamaton käynti veloitetaan 70e.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Working in Finnish only.