Etusivu / Löydä apua / Outi Olani

Outi Olani

Psykologin keskusteluhoito Psykologi, Muu
Helsinki, Keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tämä ammattilainen tarjoaa psykologin keskusteluhoitoa. Lue lisää.
Tervetuloa matalan kynnyksen vastaanotolleni ilman lähetteitä, ilman diagnoosia. Ammattitaitoista jäsennystä ja helpotusta hankalaan elämäntilanteeseen tai oireeseen. Laita viestiä, niin sovitaan tarkemmin yksityiskohdista! Psykologin vastaanotto, EMDR-terapiaa ja työnohjausta myös etäyhteydellä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Muu
Lisäkoulutukset

EMDR

Millainen psykologi olen

Elän ja hengitän psykologiaa, se on minulle kokonaisvaltainen elämäntapa. Ihmismieli on loputtoman kiinnostava, ja jokaisen asiakkaan tarina aina omalla tavallaan kiehtova. Innostun hyvästä yhteistyöstä ja oivalluksien syntymisestä. Huumori on vahvasti läsnä kaikessa työskentelyssäni. Työotteeni on aktiivinen ja integratiivinen, eli napsin työkaluja psykologin pohjattomasta työkalupakista sen mukaan mitä arvioin asiakkaan kulloinkin tarvitsevan. Pääsen nopeasti kärryille siitä mikä kunkin asiakkaan tilanteessa on kullakin hetkellä olennaista. Olen saanut ihanaa palautetta asiakkailtani ja koen olevani unelmatyössäni saadessani kulkea asiakkaan rinnalla kun asiat loksahtelevat kohdalleen ja elämänlaatu paranee.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentely lähtee kysymyksestä: "Mistä meidän olisi tänään hyvä keskustella". Luotan siihen, että asiakas tuottaa vastaanotolla omaan tahtiinsa itselleen merkityksellisimmät asiat, joihin toivoo muutosta. Kysyn lisää, kuuntelen ja teen jatkuvasti mielensisäistä pohdintaa ja jäsentelyä. Kun olen saanut riittävästi tietoa, kerron oman näkemykseni asiakkaan tilanteesta. Tätä kutsutaan tapausjäsennykseksi.

Tämän jälkeen alkaa varsinainen työskentely, jonka aikana saatan käyttää monia eri terapeuttisia menetelmiä, usein esim. Mindfulness-harjoituksia tai EMDR-menetelmää, jolla mieleen lukkiutuneet menneet häiritsevät tapahtumat tai kielteiset uskomukset itsestä menettävät voimansa ja lakkaavat vaikuttamasta nykyhetkeen.

Viihtyisä ja rauhallinen terapiatila sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Tove Jansonin kotitalon pohjakerroksessa.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Fobiaan/kammoon Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen yksityinen psykologi, EMDR-terapeutti sekä johdon ja esimiesten työnohjaaja
(Valviran laillistettu psykologi, JulkiTerhikki nro 00904791217)

Autan sinua löytämään ja hyödyntämäään oman parhaan potentiaalisi, avaamaan ajatteluasi ja lukkojasi sekä saamaan selkeyttä mahdollisesti hankalaan elämäntilanteeseen auttaen sinua tekemään itsesi näköisiä valintoja.

Valmistuin psykologiksi Helsingin yliopistosta. Olen aiemmin työskennellyt erikoissairaanhoidossa akuutti-, ahdistuneisuus-, masennus- ja erityishäiriötyöryhmissä sekä terapeuttisen vauvaperhetyön psykologina. Nyt yksityisvastaanotolla otan vastaan asiakkaita matalalla kynnyksellä.

Asiakaskuntani

Asiakkaani ovat pääsääntöisesti aikuisia ja nuoria, matalalla kynnyksellä vastaanotolle tulevia yksityisiä asiakkaita.

Lisätiedot

Laskutuksesta ja käynnin kestosta:

Vastaanotto 60 min
125 e/krt, toteutuneet käynnit laskutetaan kk lopussa
Peruutetuista tai unohtuneista käynneistä ei veloiteta, hintaan ei tule korotuksia asiakkuuden aikana


Saapuminen vastaanotolle:

Pyrithän saapumaan paikalle max. 5 min ennen vastaanoton alkua, koska odotustilaa ei ole.

Osoite on KASARMIKATU 26 D 73 (raitiovaunu 10, Johanneksen kirkko)

Tutustumiskäynnin hinta

125,00

Vakiokäynnin hinta

125,00

Lisätiedot hinnoittelusta

125 e / 60 min

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Are you going through a difficult phase in life or suffering from symptoms like anxiety or sleep disturbances? Perhaps you have noticed that your life follows a certain unwanted pattern, of which you would finally wish to break free. Well functioning therapeutic alliance between the client and the therapist is one of the most important factors of successful therapy setting. All my clients are my greatest heroes, being brave to face their deepest fears and vulnerabilities to grow as human beings.

To book an appointment, send me a message and I will get back to you. See you soon in my beautiful therapy room with easy access on Kasarmikatu 26 D 73 (tram stop Johanneksen kirkko)