Etusivu / Löydä apua / Outi Olani

Outi Olani

Psykologin keskusteluhoito, Psykologi, Muu
Helsinki, Etu-Töölö
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tervetuloa matalan kynnyksen vastaanotolleni. Ammattitaitoista jäsennystä ja helpotusta hankalaan elämäntilanteeseen tai oireeseen, tavoitteena saavuttaa oma paras potentiaalisi, vapautua menneisyyden painolastista ja elää enemmän itsesi näköistä elämää. Nähdään!
Psykoterapiasuuntaus
  • Muu
Lisäkoulutukset

EMDR

Millainen psykologi olen

Elän ja hengitän psykologiaa, se on minulle kokonaisvaltainen elämäntapa. Ihmismieli on loputtoman kiinnostava, ja jokaisen asiakkaan tarina aina omalla tavallaan kiehtova. Innostun hyvästä yhteistyöstä ja oivalluksien syntymisestä. Huumori on vahvasti läsnä kaikessa työskentelyssäni. Työotteeni on aktiivinen ja integratiivinen, eli napsin työkaluja psykologin pohjattomasta työkalupakista sen mukaan mitä arvioin asiakkaan kulloinkin tarvitsevan. Pääsen nopeasti kärryille siitä mikä kunkin asiakkaan tilanteessa on kullakin hetkellä olennaista. Olen saanut ihanaa palautetta asiakkailtani ja koen olevani unelmatyössäni saadessani kulkea asiakkaan rinnalla kun asiat loksahtelevat kohdalleen ja elämänlaatu paranee.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentely lähtee kysymyksestä: "Mistä meidän olisi tänään hyvä keskustella". Luotan siihen, että asiakas tuottaa vastaanotolla omaan tahtiinsa itselleen merkityksellisimmät asiat, joihin toivoo muutosta. Kysyn lisää, kuuntelen ja teen jatkuvasti mielensisäistä pohdintaa ja jäsentelyä. Kun olen saanut riittävästi tietoa, kerron oman näkemykseni asiakkaan tilanteesta. Tätä kutsutaan tapausjäsennykseksi.

Tämän jälkeen alkaa varsinainen työskentely, jonka aikana saatan käyttää monia eri terapeuttisia menetelmiä, usein esim. Mindfulness-harjoituksia tai EMDR-menetelmää, jolla mieleen lukkiutuneet menneet häiritsevät tapahtumat tai kielteiset uskomukset itsestä menettävät voimansa ja lakkaavat vaikuttamasta nykyhetkeen.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen yksityinen psykologi ja EMDR-terapeutti
(Valviran laillistettu psykologi, JulkiTerhikki nro 00904791217)

Autan sinua löytämään ja hyödyntämäään oman parhaan potentiaalisi, avaamaan ajatteluasi ja lukkojasi sekä saamaan selkeyttä mahdollisesti hankalaan elämäntilanteeseen auttaen sinua tekemään itsesi näköisiä valintoja.

Olen aiemmin työskennellyt erikoissairaanhoidossa akuutti-, ahdistuneisuus-, masennus- ja erityishäiriötyöryhmissä sekä terapeuttisen vauvaperhetyön psykologina. Nyt yksityisvastaanotolla otan vastaan asiakkaita matalalla kynnyksellä. Teen töitä myös psyykkisen valmennuksen saralla urheilijoiden, esiintyjien ja esimiesten kanssa.

Asiakaskuntani

Asiakkaani ovat pääsääntöisesti aikuisia ja nuoria, matalalla kynnyksellä vastaanotolle tulevia yksityisiä asiakkaita.

Lisätiedot

Laskutuksesta ja käynnin kestosta

45 min normaali käynti 90 e/krt
60 min pidennetty käynti 120 e/krt
EMDR 180 e/krt

Maksu suoritetaan käynnin yhteydessä käteisellä tai kortilla.

Ennakkoon laskulla 5 x 45 min yht. 425 e (85 e/ krt) voimassa ilman takarajaa.

Saapuminen vastaanotolle:

Pyrithän saapumaan paikalle max. 5 min ennen vastaanoton alkua, koska odotustila on pieni.

Osoite on Arkadiankatu 21 A, 4. Krs. Ovessa ja summerissa lukee Clear Mind

Kauppakorkeakoulujen pysäkki raitiovaunulla tai busseilla

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Are you going through a difficult phase in life or suffering from symptoms like anxiety or sleep disturbances? Perhaps you have noticed that your life follows a certain unwanted pattern, of which you would finally wish to break free. All my customers are my greatest heroes, being brave to face their deepest fears and vulnerabilities to grow as human beings.

Well functioning therapeutic alliance between the customer and the therapist is one of the important factors of successful therapy setting. That's why I offer my customers the possibility to come and meet me for 15 min mini-intervention before deciding whether to go ahead with short or long term therapy.

Send me a message and I will get back to you to book an appointment!

English speaking psychologist and EMDR therapist will be happy to see you near Kamppi, Helsinki, on Arkadiankatu 21 A.