Etusivu / Löydä apua / Nina Leikas

Nina Leikas

Koulutuksessa Psykologi, Kognitiivis-analyyttinen
Tampere, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen pitkän kliinisen työnkokemuksen omaava psykologi. Psyykkisten oireiden kanssa työskentely on minulle tuttua. Olen kognitiivis-analyyttisen psykoterapian koulutuksessa, valmistun psykoterapeutiksi v. 2024.Pyrin avoimella vuorovaikutustavalla tukemaan Sinua uudenlaisen jäsennyksen löytämisessä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivis-analyyttinen
Millainen terapeutti olen

Olen rauhallinen, kuunteleva ja myötätuntoinen. Pyrin avoimella ja aktiivisella vuorovaikutustavalla sekä tutkivalla otteella tukemaan Sinua uudenlaisen jäsennyksen löytämisessä. Kohtaan ihmisen kokonaisvaltaisesti, istunnolla pyrin kohdentamaan huomiota mielen sisäisten ilmiöiden lisäksi kehollisiin kokemuksiisi. Olen työskennellyt psykologina aikuispsykiatrisessa työssä pitkään, siksi erilaisten psyykkisten oireiden ja ongelmien kanssa työskentely on minulle tuttua ja voin tarvittaessa antaa tietoa mm. oireiden hallintaan liittyen.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnoillani keskustellaan ja työstetään tilannettasi aktiivisesti yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Keskustelun avulla pyrin tukemaan Sinua itseymmärryksen lisäämisessä ja löytämään vaihtoehtoisia ajattelu- ja toimintamalleja. Elämäntilanteesi ja menneisyyden tarkastelu auttaa tunnistamaan sisäistyneitä asetelmia, toimintatapoja ja selviytymismalleja.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Kipuun liittyvät vaikeudet
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on pitkä kokemus mielenterveystyöstä ahdistus, masennus ja psykoosioireiden tutkimuksessa ja hoidossa. Olen suorittanut kaksivuotisen kivun psykologian asiantuntijakoulutuksen sekä kouluttautunut laajasti psykologisten tutkimusmenetelmien käyttöön. Olen kiinnostunut luontolähtöisistä menetelmistä terapeuttisen työskentelyn tukena.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

65,00

Vakiokäynnin hinta

65,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.