Etusivu / Löydä apua / Nina Kinnunen

Nina Kinnunen

Psykoterapeutti, Psykologi, Kognitiivinen
Joensuu,
Helsinki,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen kognitiivis-integratiivinen psykoterapeutti, peruskoulutukseltani psykologi. Vastaanotollani on tilaa lyhytpsykoterapiaan (5-20 kertaa) marraskuusta alkaen. Työskentely tapahtuu kokonaan etänä videoyhteydellä. Tällä hetkellä Kelan kuntoutuspsykoterapian asiakaspaikat ovat täynnä vuodelle 2023.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen aktiivinen mutta samalla tilaa antava. Luottamuksellisen ja avoimen ilmapiirin luominen on mielestäni olennaista. Minulle on tärkeää rakentaa kuva nykytilanteestasi sekä pohtia yhdessä, mitä haluamme työskentelyllämme saavuttaa. Toivon, että voit tulla vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet. Uskon, että yhdessä haasteita työstäen ja vahvuuksia lujittaen voimme päästä pitkälle.

Mitä istunnoillani tehdään

Aluksi minulle on tärkeää muodostaa käsitys niistä haasteista, joita halutaan juuri tällä hetkellä työstää. Alkuun tapahtuvan jäsentelyn jälkeen käytän työskentelyn tukena erilaisia työkaluja kuten mielikuvaharjoittelua sekä ajatusten ja tunteiden tunnistamiseen ja hyväksymiseen tähtääviä tekniikoita. Tärkeintä on löytää juuri ne työskentelyn muodot, jotka hyödyttävät sinua eniten.

Tarjoan apua
Psykoottisiin häiriöihin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Raskaus & synnytys Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat
Tutustumiskäynnin hinta

105,00

Vakiokäynnin hinta

105,00

Lisätiedot hinnoittelusta