Etusivu / Löydä apua / Nina Kinnunen

Nina Kinnunen

Psykoterapeutti, Psykologi, Kognitiivinen
Helsinki, Munkkiniemi
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen kognitiivis-integratiivinen psykoterapeutti ja psykologi. Kela:n palveluntarjoajaksi siirryn maaliskuussa 2019. Otan vastaan asiakkaita lyhyempään työskentelyjaksoon (10-20 krt) ja pidempään kuntoutuspsykoterapiaan. Aikoja vapaana torstai päiville.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Integratiivinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen aktiivinen mutta samalla tilaa antava. Luottamuksellisen ja avoimen ilmapiirin luominen on mielestäni olennaista. Minulle on tärkeää rakentaa kuva nykytilanteestasi sekä pohtia yhdessä, mitä haluamme työskentelyllämme saavuttaa. Toivon, että voit tulla vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet. Uskon, että yhdessä haasteita työstäen ja vahvuuksia lujittaen voimme päästä pitkälle.

Mitä istunnoillani tehdään

Aluksi minulle on tärkeää muodostaa käsitys niistä haasteista, joita halutaan juuri tällä hetkellä työstää. Alkuun tapahtuvan jäsentelyn jälkeen käytän työskentelyn tukena erilaisia työkaluja kuten mielikuvaharjoittelua sekä ajatusten ja tunteiden tunnistamiseen ja hyväksymiseen tähtääviä tekniikoita. Tärkeintä on löytää juuri ne työskentelyn muodot, jotka hyödyttävät sinua eniten.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Psykoottisiin häiriöihin
Erityiskohderyhmät
Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat
Tutustumiskäynnin hinta

92,00

Vakiokäynnin hinta

92,00

Lisätiedot hinnoittelusta