Etusivu / Löydä apua / Nina Kinnunen

Nina Kinnunen

Koulutuksessa Psykologi, Kognitiivinen
Helsinki, Munkkiniemi
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen kognitiivis-integratiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa oleva psykologi. Valmistun joulukuussa 2018. Tarpeestasi riippuen voit tulla käymään kerran, työstää mielessä olevia asioita lyhyen jakson ajan (10-20 kertaa) tai osallistua pidempään koulutuspsykoterapiaan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Integratiivinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen aktiivinen mutta samalla tilaa antava. Luottamuksellisen ja avoimen ilmapiirin luominen on mielestäni olennaista. Minulle on tärkeää rakentaa kuva nykytilanteestasi sekä pohtia yhdessä, mitä haluamme työskentelyllämme saavuttaa. Toivon, että voit tulla vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet. Uskon, että yhdessä haasteita työstäen ja vahvuuksia lujittaen voimme päästä pitkälle.

Mitä istunnoillani tehdään

Aluksi minulle on tärkeää muodostaa käsitys niistä haasteista, joita halutaan juuri tällä hetkellä työstää. Alkuun tapahtuvan jäsentelyn jälkeen käytän työskentelyn tukena erilaisia työkaluja kuten mielikuvaharjoittelua sekä ajatusten ja tunteiden tunnistamiseen ja hyväksymiseen tähtääviä tekniikoita. Tärkeintä on löytää juuri ne työskentelyn muodot, jotka hyödyttävät sinua eniten.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat
Tutustumiskäynnin hinta

75,00

Vakiokäynnin hinta

75,00

Lisätiedot hinnoittelusta