Etusivu / Löydä apua / Nina Fagerström

Nina Fagerström

Psykoterapeutti, Valtiotieteiden maisteri, Ratkaisukeskeinen
Turku, Länsikeskus
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Parit Perheet Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Vastaanottoni sijaitsee Turun Länsikeskuksessa, jonne pääsee helposti sekä linja-autolla että omalla autolla, ilmainen parkki. Tarjoan ratkaisukeskeistä psykoterapiaa, työnohjausta ja eläinavusteista kuntoutusta. Kelan kuntoutuspsykoterapiapaikat ovat ajankohtaisesti täynnä. Tervetuloa tutustumaan!
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Mindfulness

Millainen terapeutti olen

Työskentelyotteessani keskeistä on asiakkaan oman kokemusmaailman arvostaminen, avoimuus ja kuunteleminen sekä oman koulutukseni ja kokemukseni hyödyntäminen asiakkaan hyväksi. Tavoitteni on auttaa sinua katsomaan asioita eri näkökulmista, jotta voit löytää parhaan mahdollisen tien eteenpäin.
Vahvuuteni on helppo lähestyttävyys, harkitseva suoruus ja rohkeus vuorovaikutustilanteessa.

Mitä istunnoillani tehdään

Keskitymme hyödyntämään niitä voimavaroja ja vahvuuksia, joita sinulla on tai on joskus ollut käytettävissäsi. Terapian tavoitteena on löytää mahdollisuuksia ja toivoa sekä sinun oma tavoitteesi, jota kohti pyrkiä. Työskentelyn painopiste on tulevaisuudessa.

Erityisenä kiinnostuksen kohteenani on työssä jaksamisen tukeminen. Terapiaa ja työnohjausta voi toteuttaa erikseen sovittaessa hevosavusteisin menetelmin.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Oma ammatillinen kokemukseni on kertynyt kunnan sosiaalityöstä, varhaiskasvatuksesta ja yrittäjyydestä. Lisäksi olen työskennellyt kuraattorina toisen asteen oppilaitoksessa ja. sosiaalityöntekijänä ammatillisessa kuntoutuksessa. Perheiden elämänkaari ja erilaiset elämäntilanteiden muutokset, työssä jaksaminen ja työelämän muutokset ovat tulleet vuosien aikana tutuksi. Esimies- ja johtotehtävissä olen toiminut 1990 -luvulta lähtien, yrittäjänä vuodesta 1992 ja kouluttajana vuodesta 2004 lähtien.
Hevosen käytön kuntoutuksen tukena mahdollistaa ammatillinen koulutukseni ratsastuksenohjaajana sekä täydennyskoulutukseni sosiaalipedagogisen hevostoiminnan sekä HeLMi -hevosavusteinen Mindfulness -ohjaajana.

Asiakaskuntani

Työskentelen mielelläni niin aikuisten, lasten kuin nuortenkin kanssa. Kiinnostuksenani on työssä jaksaminen, omien rajojen tunnistaminen ja erilaiset elämäntilanteen muutokset. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on hevosen käyttö etenkin nuorten psykoterapian helpottajana. Teen terapiatarpeen arviointeja sekä lapsille että perheille.

Työnohjausta tarjoan sekä yksilötyönohjauksena että ryhmätyönohjauksena, myös esimiehille ja yrittäjille.

Tarjoan myös koulutuspsykoterapiaa.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta