Etusivu / Löydä apua / Niina Perälä

Niina Perälä

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Hämeenlinna, Kauriala
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Hei! Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti. Vastaanottoani pidän osoitteessa Turuntie 4 - 6 13130 Hämeenlinna. Toivon sinulta yhteydenottoa puh. 045 - 144 1443 tai opportunita.oy@gmail.com. Minulla ei ole tällä hetkellä tilaa Kelan kuntoutuspsykoterapia asiakkaille.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Laajan työkokemukseni pohjalta olen tottunut työskentelemään erilaisten ihmisten ja haasteiden kanssa. Arvostan molemminpuolista avoimuutta ja rehellisyyttä. Mikäli koen sinun tarvitsevan muunlaista erityisosaamista kuin mitä minulla on sinulle tarjota, kerron sen sinulle. Koen, että asiakkaalla on oikeus laadukkaaseen psykoterapiaan. Edellytyksenä terapian onnistumiselle on molemminpuolinen kokemus toimivasta vuorovaikutuksesta sekä halu työskennellä yhteistyössä kohti hoidolle asetettuja tavoitteita.
Työskentelyotteeni on aktiivinen ja käytännönläheinen.

Mitä istunnoillani tehdään

Työssäni käytän kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan pohjautuvia, tieteellisesti toimiviksi todennettuja menetelmiä. Menetelmät valitaan aina yksilöllisesti riippuen psykiatrisesta häiriöstä tai muusta haasteestasi. Välitehtävät terapiakäyntien välissä ovat keskeinen osa terapiaa. Lähtötilannettasi ja terapian edistymistä mitataan erilaisilla mittareilla, jotka myös valitaan yksilöllisesti.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Ennen oman yritykseni perustamista, olen 20 vuoden aikana ollut vakinaisissa ja pitkissä työsuhteissa Hus.in Psykiatriakeskuksessa ( entinen Hesperian sairaala ) ja Auroran sairaalassa, Itä-keskuksen psykiatrian poliklinikalla sekä Kanta-Hämeen Keskussairaalan psykiatrian poliklinikalla.

Asiakaskuntani

Työskentelen yli 16- vuotiaiden asiakkaiden kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta