Etusivu / Löydä apua / Niilo Lehtilä

Niilo Lehtilä

Kouluttajapsykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja

Terapeutti ei ota vastaan asiakkaita ajalla 1.2.-31.7.
Olen koulutukseltani ratkaisukeskeisen psykoterapian kouluttaja (ent VET), ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (KELAn palveluntuottaja), työnohjaaja (STOry) ja sairaanhoitaja AMK. Tarjoan psykoterapiaa kaiken ikäisille.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Työotteeni ja ajattelutapani on ratkaisukeskeinen, ja pidän tärkeänä kunnioittaa asiakkaan arvoja ja lähtökohtia. Yhteistyösuhde asiakkaan kanssa on luottamuksellinen ja tasavertainen. Asiakkaan omat toiveet, ideat ja tavoitteet ovat tärkeitä. Olen rauhallinen, käytännönläheinen ja helposti lähestyttävä. Käyn itse säännöllisessä työnohjauksessa huolehtiakseni ammattitaidostani.

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapia on terveydenhuollon ammatillista toimintaa, joka tähtää ongelman tai häiriön poistamiseen tai lieventämiseen. Se tukee asiakkaan psyykkistä kasvua ja kehitystä sekä lisää hänen terveyttään ja valmiuksiaan ratkaista ongelmiaan itse.

Ratkaisukeskeinen psykoterapia on asiakkaan ja psykoterapeutin välinen tasavertainen yhteistyösuhde, jossa etsitään ratkaisuja elämän vaikeisiin tilanteisiin.
Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti kunnioittaa asiakkaan omia toiveita, ideoita, tavoitteita ja arvomaailmaa. Ratkaisukeskeinen suuntaus sopii moniin pulmiin.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta