Etusivu / Löydä apua / Nette Nyberg

Nette Nyberg

Koulutuksessa Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Kognitiivinen
Porvoo, Keskusta
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja

Terapeutti ei ota vastaan asiakkaita ajalla 20.7.-2.8.
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.

Tämä terapeutti toimii vapaaehtoisena TOIVO.ME - hankkeessa. Jos olet terveydenhuollon ammattilainen, voit tiedustella maksutonta keskusteluapua terapeutilta, vaikka terapeutti ei muutoin ottaisi uusia asiakkaita.

Huomioithan, että TOIVO.ME - hankkeessa tarjottava apu on suunnattu koronakriisissä työskenteleville terveydenhuollon työntekijöille. Keskusteluapu on kertaluontoista (1-2 kertaa) eikä ole terveydenhuoltoa. Näin ollen profiiliteksti ei kaikin osin kuvaa TOIVO.ME-keskusteluja.

Kun tiedustelet vapaata aikaa, muista mainita TOIVO.ME - hankkeesta sekaannusten välttämiseksi.

Hei, opiskelen kognitiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa ja valmistun 12/2020. Tarjoan työnohjattua koulutuspsykoterapiaa aikuisille Porvoossa. Voimme tavata tarvittaessa videoetäyhteyden kautta nyt pandemian aikana. Minulla on 18 vuoden kokemus psykiatrian erikoissairaanhoidossa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina aktiivinen, myötätuntoinen ja asiakasta arvostava. Pyrin kanssasi tutkivaan yhteistyösuhteeseen, jossa määrittelemme yhdessä hoidon suunnan ja tavoitteet. Työotteeni on kognitiivinen, jolloin keskiössä ovat ajatusten, tunteiden, tuntemusten ja uskomusten tutkiminen. Vahvuuteni terapeuttina on innostuneisuus ja vankka kokemus psykiatriasta.

Mitä istunnoillani tehdään

Lähdemme ensin yhdessä kartoittamaan elämäntilannettasi, jossa olet tullut hakemaan apua ja muutosta. Mielestäni kaikessa terapiassa on oleellista, että ymmärrys omasta ja toisten mielestä lisääntyy. Tärkeää on, että sovimme yhdessä siitä, mihin terapiassa tähtäämme, jotta meillä on yhteinen näkemys tavotteista. Käytämme erilaisia kognitiivisen psykoterapian menetelmiä yksilöllisesti ja erityisiin ongelmiin liittyen, esimerkiksi rentoutusharjoituksia, mielikuvatyöskentelyä, altistustehtäviä tai kirjeen kirjoittamista. Olen työssäni asiakaslähtöinen ja hoidossa sovitaan aina yhdessä tavotteista. Olen kiinnostunut skeematerapiasta ja lähden mielelläni tutkimaan kanssasi erilaisia moodeja ja skeemoja, joka mielestäni lisää oman- ja toisen mielen ymmärrystä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Psykoottiset häiriöt Persoonallisuushäiriöt Kaksisuuntainen mielialahäiriö Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen aloittanut urani työskennellen ensin useita vuosia psykiatrisessa sairaalassa ja sen jälkeen muun muassa kotisairaalassa saattohoitopotilaita hoitaen. Varsinaisen urani olen tehnyt psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa psykoosisairauksien kuntoutuspoliklinikalla työskennellen, sitten mielialapoliklinikalla ja viimeksi psykiatrian akuuttipoliklinikalla. Olen ollut myös depressiohoitajana perusterveydenhuollossa. Olen ohjannut erilaisia ryhmiä ja tehnyt kymmenen vuotta diagnostisia haastatteluita terapeuttisen työn ohella.

Tutustumiskäynnin hinta

55,00

Vakiokäynnin hinta

55,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Laskutan ensi- ja yksittäiset tapaamiset korttimaksupäätteellä.