Etusivu / Löydä apua / Nette Valros

Nette Valros

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Kognitiivinen
Porvoo, Vanha kaupunki, keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Hei, tapaan aikuisia ja yli 17- vuotiaita nuoria asiakkaita omalla vastaanotollani Porvoossa. Viitekehys on kognitiivinen psykotetapia. Aikaisemmin olen työskennellyt 18 vuotta sairaanhoitajana psykiatrian erikoissairaanhoidossa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina aktiivinen, myötätuntoinen ja asiakasta arvostava. Pyrin kanssasi tutkivaan yhteistyösuhteeseen, jossa määrittelemme yhdessä hoidon suunnan ja tavoitteet. Työotteeni on kognitiivinen, jolloin keskiössä ovat ajatusten, tunteiden, tuntemusten ja uskomusten tutkiminen. Vahvuuteni terapeuttina on innostuneisuus ja vankka kokemus psykiatriasta.

Mitä istunnoillani tehdään

Lähdemme ensin yhdessä kartoittamaan elämäntilannettasi, jossa olet tullut hakemaan apua ja muutosta. Mielestäni kaikessa terapiassa on oleellista, että ymmärrys omasta ja toisten mielestä lisääntyy. Tärkeää on, että sovimme yhdessä siitä, mihin terapiassa tähtäämme, jotta meillä on yhteinen näkemys tavotteista. Käytämme erilaisia kognitiivisen psykoterapian menetelmiä yksilöllisesti ja erityisiin ongelmiin liittyen, esimerkiksi rentoutusharjoituksia, mielikuvatyöskentelyä, altistustehtäviä tai kirjeen kirjoittamista. Olen työssäni asiakaslähtöinen ja hoidossa sovitaan aina yhdessä tavotteista. Olen kiinnostunut skeematerapiasta ja lähden mielelläni tutkimaan kanssasi erilaisia moodeja ja skeemoja, joka mielestäni lisää oman- ja toisen mielen ymmärrystä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Psykoottiset häiriöt Persoonallisuushäiriöt Kaksisuuntainen mielialahäiriö
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen aloittanut urani työskennellen ensin useita vuosia psykiatrisessa sairaalassa ja sen jälkeen muun muassa kotisairaalassa saattohoitopotilaita hoitaen. Varsinaisen urani olen tehnyt psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa psykoosisairauksien kuntoutuspoliklinikalla työskennellen, sitten mielialapoliklinikalla ja viimeksi psykiatrian akuuttipoliklinikalla. Olen ollut myös depressiohoitajana perusterveydenhuollossa. Olen ohjannut erilaisia ryhmiä ja tehnyt kymmenen vuotta diagnostisia haastatteluita terapeuttisen työn ohella.

Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Laskutan ensi- ja yksittäiset tapaamiset korttimaksupäätteellä.

Lyhytterapia 5-25 käyntiä 120,00/45min.