Etusivu / Löydä apua / Natalia Rautavuori

Natalia Rautavuori

Koulutuksessa Muu, Pariterapia
Espoo, Tapiola
Venäjä Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Hei! Olen perhe- ja paripsykoterapeuttikoulutuksessa oleva pari- ja seksuaaliterapeutti. Tarjoan keskustelutukea, seksuaalineuvontaa ja terapiaa pareille (90min-100€). Terapiaan saapumisen syyt voivat olla esim. seksuaalisuuteen liittyvät ongelmat ja parisuhdeongelmat.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Ratkaisukeskeinen
Lisäkoulutukset

Kiintymyssuhteen tukeminen Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen lämmin ja empaattinen. Olen tarjonnut pari- ja yksilöterapiaa, seksuaaliterapiaa 1.10.2015 lähtien sekä venäjän että suomen kielellä. Minun asiakkaina on venäjänkielisiä, kaksikielisiä pareja sekä suomenkielisiä pareja.
Koulutukseni: Perhe- ja pariterapian psykoterapeuttikoulutuksessa (2019-2022), Ratkaisukeskeinen terapeutti (PgDip), Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), Tunnekeskeisen pariterapian perusopinnot, Sairaanhoitaja (AMK), logopedian ja psykologian opintoja (Venäjä), varhaiskasvatuksen metodikko (Venäjä).

Mitä istunnoillani tehdään

Kun pari tulee vastaanotolleni, minä vertaan suhdetta huonekasvin kasvattamiseen. Parisuhde on kasvi, jota hoitaa tai jota kastelee kaksi ihmistä. Kasvin hoidossa tulee noudattaa yhteisiä pelisääntöjä - jakaa vastuuta ja keskustella siitä, että kuka tekee mitä ja milloin.
Kasvi on kuin parisuhde, joka ei osaa puhua, mutta se voi näyttää merkkejä siitä, että se esimerkiksi tarvitsee hellempää hoitoa. Merkit tulevat näkyviksi, kun kasvia kastellaan liikaa tai unohdetaan kokonaan, että se tarvitsee vettä.
Jos kasvia on hoidettu huonosti, se kuivuu ja kituu nuutuneena. Silloin kasvin elvytykseen tarvitaan aikaa, kärsivällisyyttä, työstämistä ja molempien halua.
Joskus huonokuntoisen kasvin pelastaminen ei onnistu, koska on liian myöhäistä tai puolisoilla on eriäviä tavoitteita kasvin hoidosta.
Näissä kaikissa tilanteissa voidaan antaa yksilöterapiaa yhdelle tai pariterapiaa parille. Vaihtoehtoisesti se voi olla eroterapiaa, joka auttaa paria jatkamaan eron jälkeen elämää erillään.

Tarjoan apua
Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Masennukseen/ahdistukseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Seksuaalisiin ongelmiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Ihmissuhdeongelmiin
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat Kehitysvammaiset Kipuun liittyvät vaikeudet Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Raskaus & synnytys
Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Pariterapia 90min. x 3 - 250€.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Со временем отношения в паре меняются, так как меняются сами партнеры.
Иногда в паре:
- возникают трудности, из которых трудно выйти самостоятельно;
- кажется отношения зашли в тупик или они не складываются;
- один из партнёров чувствует, что другой отдалился или не слышит его;
- часто возникают ссоры, конфликтные ситуации;
- чувства охладели,
то тогда паре может быть полезно обратиться за помощью к специалисту.
Я консультирую пары (двуязычные пары), провожу индивидуальную, супружескую терапию и терапию для пары в процессе развода, онлайн и очно в Эспоо. Запись на консультацию и терапию по телефону: +(358) 40 53 63 112 (WhatsApp).
Tакже оказываю услуги сексолога. Сексуальные проблемы и расстройства могут проявляться в Вашей жизни по-разному: в состоянии тревожности и неуверенности в себе, в сложности общения с Вашим партнёром. Я провожу терапию, направленную на решение сексуальных проблем.
Терапевтическая помощь на русском и финском языках.