Etusivu / Löydä apua / Mirja Färkkilä-Järvinen

Mirja Färkkilä-Järvinen

Psykoterapeutti, Psykologi, Integratiivinen
Helsinki, Taka-Töölö
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen psykologi ja integratiivinen psykoterapeutti. Tarjoan lyhyttä ja pitkää psykoterapiaa. Tällä hetkellä en pysty ottamaan uusia asiakkaita Kelan kuntoutuspsykoterapiaan. Tilaa on tällä hetkellä yksittäisille konsultaatioille, lyhytpsykoterapioille tai muille lyhyemmille tapaamisjaksoille.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina aito, lämmin ja hyväksyvä. Työskentelyotteeni on aktiivinen; pyrin huomioillani ja kysymyksilläni tukemaan sinua itseymmärryksesi lisääntymisessä. Olen myös rauhallinen ja tilaa antava, monet terapiassa käsiteltävät asiat kaipaavat aikaa ja tilaa yhteiselle tutkimiselle. Minulle tärkeää on luottamuksellisen ja turvallisen yhteistyösuhteen luominen.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnoillani työskentely on pääosin keskustelua. Terapian alussa on tärkeää neuvotella yhdessä, minkä äärellä terapiassa tulemme työskentelemään ja luoda yhdessä tavoitteet terapialle. Työskentelyn tavoitteena on pyrkiä yhdessä tutkimalla lisäämään ymmärrystä itsestäsi ja muista. Ajattelen, että näin on mahdollista ymmärtää paremmin, mikä aiheuttaa tai ylläpitää ajankohtaista kärsimystäsi, hankalia kokemuksiasi, oireitasi tai haasteita ihmissuhteissasi.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta