Etusivu / Löydä apua / Mira Rimpinen

Mira Rimpinen

Psykoterapeutti, Sosionomi, Perheterapia
Helsinki, Ullanlinna
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen erityistason perheterapeutti ja minulla on Valviran hyväksymä psykoterapeutin ammattinimike. Olen käynyt lisäksi 1-vuoden vakauttavan koulutuksen. Kokemusta minulla on syömishäiriön hoidosta, perhekuntoutuksesta sekä lastensuojelusta. Teen yksilö- ja perheterapiaa. Kela-oikeus perheterapiaan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat EMDR

Millainen terapeutti olen

Työskentelen integratiivisesti ja systeemisesti sekä käytän vakauttavia menetelmiä. Luonani jokainen perheenjäsen tulee kuulluksi ja nähdyksi. Kunnioitus, kuuleminen, dialogisuus ja luottamuksellisuus ovat minulle tärkeitä. Ohjaan terapiaa perheenjäsenten tarpeiden, toiveiden ja voimavarojen mukaan. Säätelen terapian kulkua, jotta se olisi kaikille turvallinen ja käytän työvälineenä erilaisia harjoitteita.

Mitä istunnoillani tehdään

Perheterapiaan voi tulla yksi tai useampi perheenjäsen erilaisten kokemusten, ajatusten ja tunteiden kanssa. Syitä terapiaan hakeutumiseen voi olla esimerkiksi vanhemmuuden ja perhe-elämän kysymykset, hallinnan tunteen menettäminen lapsiperheen arjessa, haasteet tai ristiriidat perhesuhteissa, perheenjäsenen oireilu sekä vaikeat kokemukset.

Perheterapiassa etsimme yhdessä perheenjäsenten kanssa auttavia ja tasapainottavia keinoja. Vahvistamme sitä hyvää ja toimivaa, mitä perheessä ja sen yksilöissä jo on. Perheterapiassa pyrimme lisäämään ja vahvistamaan arjen sujuvaa hallintaa, toimivia rutiineja ja hyväksi todettuja toimintatapoja. Etsimme voimavaroja ja kehitämme kestokykyä vaikeissa tilanteissa.

Perheenjäsenellä on mahdollisuus oppia vaikuttamaan omiin tunnetiloihinsa ja tapaansa toimia. Perheterapiassa pyritään parantamaan vuorovaikutusta ja ymmärrystä perheessä. Työskentely antaa mahdollisuuden hallinnan kokemuksen ja hyvinvoinnin lisääntymiseen.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Syömishäiriöiset potilaat Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen perhepsykoterapeutti ja sosionomi (AMK). Lisäksi minulla on vuoden vakauttavan perheterapian koulutus sekä EMDR I ja II-tason pätevyys. Olen työskennellyt lastensuojelussa, syömishäiriöiden parissa sekä perhekuntoutuksessa.

Asiakaskuntani

Teen yksilö- ja perheterapiaa. Minulla on kela-oikeus perheterapiassa ja vanhempain-ohjauksessa.

Lisätiedot

Ajanvaraukset ja tiedustelut mira@tmimiora.fi

Tutustumiskäynnin hinta

130,00

Vakiokäynnin hinta

130,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Perheterapia 90 min / 130€
Yksilöterapia 60 min / 90€