Etusivu / Löydä apua / Minna Asplund

Minna Asplund

Psykoterapeutti, Sosionomi, Pariterapia
Vantaa, Tikkurila
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen pari- ja perhepsykoterapeutti. Minulle on tärkeää asiakkaan aito kohtaaminen sekä luottamuksellinen, hyväksyvä yhteistyösuhde. Vastaanotolleni voit tulla yksin, yhdessä kumppanisi tai perheesi kanssa. Olen kiiinnostunut kuulemaan mitä juuri sinä toivot terapialta. Lämpimästi Tervetuloa!
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Voimavarakeskeinen perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen helposti lähestyttävä ja myötäelävä rinnalla kulkija. Kuuntelen ja annan tilaa, tarvittaessa olen myös aktiivinen. Haluan luoda kohtaamisista myönteisen ja asiakkaitani vahvistavan kokemuksen. Työskentelytapani on voimavarakeskeinen, dialoginen sekä asiakaslähtöinen. Minulle on erityisen tärkeää pyrkiä luomaan turvallinen, hyväksyvä sekä luottamuksellinen yhteistyösuhde asiakkaiden kanssa.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiassa voimme jäsentää elämäntilannettasi, etsiä yhdessä ymmärrystä, uusia näkökulmia sekä lähestymistapoja asioihin, jotka auttavat sinua eteenpäin elämässä. Keskeistä kohtaamisissa on asiakkaan hyvinvoinnin, itseymmärryksen/ itsetuntemuksen sekä toimijuuden vahvistuminen. Terapian tavoitteista, työtavoista ja menetelmistä sovimme aina yhdessä.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Työkokemukseni on hyvin laaja-alainen. Olen työskennellyt varhaiskasvatuksessa, äitiys- ja lastenneuvolassa, perheneuvolassa sekä Sosiaali- ja terveydenhuollon hankkeissa. Kohdaten vanhempia, aikuisia, lapsia ja perheitä hyvin erilaisissa ja vaativissakin elämäntilanteissa.

Lisäkoulutus Lasten psyykkisten häiriöiden ehkäisy neuvolassa/ Varhaisen vuorovaikutuksen koulutus.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja nuorten yli 16-vuotiaiden, parien ja perheiden kanssa. Vastaanotollani tuttuja teemoja ovat synnytyksen jälkeinen masennus, erilaiset vanhemmuuden haasteet, elämänhallinnan- ja jaksamisen haasteet, työelämän muutosvaiheet, ihmissuhdeongelmat, mielialahäiriöt, masennus, ahdistus, uupumus, stressi, parisuhde kysymykset, ero tai sen uhka. Pitkän äitiys- ja lasten neuvolatyön kokemuksen myötä erityisen lähellä sydäntäni ovat myös vauvan odotukseen, synnytykseen, varhaiseen vuorovaikutukseen liittyvät asiat, varhainen vanhemmuus sekä vauvaperhe-elämä. Työskentely voidaan halutessanne aloittaa jo odotusaikana.

HUOM! Kela oikeus pari- ja perheterapian sekä vanhempainohjauksen osalta.

Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

140,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Hinnasto:

Pariterapia: 140,00/ 90 min. (Kela)
Pariterapia: 95,00/ 60 min. (Kela)
Perheterapia: 150,00/ 90 min. (Kela)
Vanhempainohjaus: 80,00/ 60 min.(Kela)
Yksilöterapia: 80,00/ 60 min.