Etusivu / Löydä apua / Milla Mäkelä

Milla Mäkelä

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kognitiivis-analyyttinen
Helsinki, Töölö
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Haluan psykoterapeuttina luoda mahdollisuudet turvalliseen ilmapiiriin, jossa voimme yhdessä tutkia sinulle merkityksellisiä asioita, ajatuksia ja ongelmia. Olen kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti ja minulla on myös pitkä kokemus psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivis-analyyttinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

EMDR

Millainen terapeutti olen

Psykoterapeuttina olen herkkä kuuntelija. Haluan oppia ymmärtämään sinua, sinun maailmaasi ja ajatuksiasi. Olen keskusteleva, enkä pelkää vaikeitakaan aiheita. Olen myötätuntoinen ja lämmin. Pyrin yhteistyössä, kanssasi yhdessä tutkimalla, löytämään uusia tapoja hahmotella ja tarkastella tilannettasi. Hyväksyn ihmisten erilaisuuden, kunnioitan ja arvostan sitä.

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapian alkaessa tutustumme aluksi tilanteeseesi ja toisiimme. Hahmottelemme tilannettasi, jäsennämme ja uudelleen muotoilemme sitä. Terapiassa tutkimme suhdetta itseen, omiin tunteisiin, toimintatapoihin ja suhdetta muihin ihmisiin sekä tarkastelemme myös mitä meidän välillämme tapahtuu. Eletty elämä ja aikaisemmat kokemukset ovat myös osa työskentelyämme. Tapaamisilla pyrimme löytämään yhdessä jaetun ymmärryksen sekä tavoitteen työskentelyllemme. Terapian aikana arvioimme yhdessä työskentelyn etenemistä säännöllisesti.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta