Etusivu / Löydä apua / Milla Mäkelä

Milla Mäkelä

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kognitiivis-analyyttinen
Helsinki, Töölö
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Haluan psykoterapeuttina luoda mahdollisuudet turvalliseen ilmapiiriin, jossa voimme yhdessä tutkia sinulle merkityksellisiä asioita, ajatuksia ja ongelmia. Olen kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti ja minulla on myös pitkä kokemus psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivis-analyyttinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Psykoterapeuttina olen herkkä kuuntelija. Haluan oppia ymmärtämään sinua ja sinun maailmaasi. Olen myös keskusteleva, enkä pelkää vaikeitakaan aiheita ja kunnioitan jokaisen omaa tahtia. Olen myötätuntoinen ja lämmin. Pyrin yhteistyössä kanssasi löytämään uusia tapoja hahmotella ja tarkastella tilannettasi. Hyväksyn ihmisten erilaisuuden, kunnioitan ja arvostan sitä.

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapian alkaessa tutustumme aluksi tilanteeseesi ja toisiimme. Hahmottelemme tilannettasi, jäsennämme sitä ja uudelleen muotoilemme sitä. Terapiassa tutkimme suhdetta itseen, omiin tunteisiin, toimintatapoihin ja suhdetta muihin ihmisiin sekä tarkastelemme myös mitä meidän välillämme tapahtuu. Eletty elämä ja aikaisemmat kokemukset ovat myös osa työskentelyämme. Vastaanotoillani terapia tapahtuu pääosin keskustelemalla. Välillä voimme tutkia asioita ja ilmiöitä erilaisten toiminnallisten harjoitteiden avulla, saatamme kokeilla kirjoittamista tai kuvataideterapeuttisia menetelmiä, mikäli ne tuntuvat sinusta sopivilta. Tapaamisilla pyrimme löytämään yhdessä jaetun ymmärryksen sekä tavoitteen työskentelyllemme. Terapian aikana arvioimme yhdessä työskentelyn etenemistä säännöllisesti.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta