Etusivu / Löydä apua / Milja Ilkka
Kouluttajapsykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Perheterapia
Helsinki, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Hei, olen vaativan erityistason perheterapeutti, seksuaaliterapeutti ja EMDR-terapeutti. Teen työtä sekä yksilön, parien että perheiden knassa. Työmuotona integroin eri lähestymiskulmia asiakkaan tarpeeseen, yhdessä sovittuihin tavoitteisiin. Aikoja saa varata netinajanvarauksesta.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
Lisäkoulutukset

Seksuaaliterapeuttinen osaaminen EMDR

Millainen terapeutti olen

Ammattilaisena tavoitteeni on luoda sinulle asiakkaana ympäristö, jossa tulet kuulluksi, nähdyksi ja sanoittamaton voisi tulla sanoitetuksi. Jossa saa istua hiljaa, kuunnella itseään. Käytän työssäni erilaisia menetelmiä itsensä ymmärryksen lisäämiseen tai haastavien asioiden käsittelyn helpottamiseen, kuten esimerkiksi, sukupuu, EFT-naputtelu, TRE-rentoutus. Pyrin antamaan aikaa mutta olen myös itse aktiivinen. Pyrin myötätuntoiseen, tutkivaan ja merkityksiä avaavaan työotteeseen. Liitän keskusteluihin paljon kehotietoisuutta ja oppia sen kuuntelulle.

****
HUOM. Nettiajanvaraus osoitteessa:
https://vaestoliitonterapiapalvelut.fi/

Minduu-sivuston yhteydenottolomakkeet välittyvät Väestöliiton Terapiapalveluiden ajanvarauksen sähköpostiin.

****

Mitä istunnoillani tehdään

Jokainen yksilö ja pari on erilainen ja työskentelytapani muotoutuu asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.
Vastaanotollani istutaan nojatuoleissa tai sohvalla ja keskustellaan asiakkaiden esiintuomista asioista tai mieltä painavista ongelmista.
Tarpeen ja tilanteen mukaan käytän ajoittain kynää, paperia, kehoharjoitteita tai mielikuviin liittyviä harjoitteita joiden pyrkimys on rentoutua tai löytää voimavaroja itselleen.

Tarjoan apua
Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Adoptio & sijoitus Persoonallisuushäiriöt Kaksisuuntainen mielialahäiriö Lastensuojelun asiakkaat Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen peruskoulutukseltani sairaanhoitaja, psykoterapeutti,vaativan erityistason perheterapeutti, seksuaalineuvoja ja -terapeutti sekä EMDR-terapeutti.

Lisätiedot

****
HUOM. Nettiajanvaraus osoitteessa:
https://vaestoliitonterapiapalvelut.fi/

Minduu-sivuston yhteydenottolomakkeet välittyvät Väestöliiton Terapiapalveluiden ajanvarauksen sähköpostiin.

****

Tutustumiskäynnin hinta

94,00

Vakiokäynnin hinta

9,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilö 45 min 94 €
Yksilö 60 min 119 €
Pari 90 min 159 €
Käyntihinnat noudattavat Väestöliiton terapiapalveluiden hinnastoa.