Etusivu / Löydä apua / Mikko Sammalkivi

Mikko Sammalkivi

Psykoterapeutti, Teologian maisteri, Ratkaisukeskeinen
Helsinki, Lauttasaari
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Etsitkö moninäkökulmaisesti asioita tarkastelevaa ja ymmärtävää psykoterapeuttia, jolle mikään inhimillinen ei ole vierasta? Tarjoan pitkä- ja lyhytkestoista psykoterapiaa, valmennusta ja konsultaatiota itsemaksaville aikuisille, nuorille ja vakuutusyhtiöiden asiakkaille.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen kuunteleva, tarkka, luottamusta herättävä ja huumorintajuinen psykoterapeutti.

Seuraavat asiakaspalautteet kuvaavat parhaiten minua psykoterapeuttina:

"Mikko on kuunteleva, ratkaisuhakuinen ja oivaltava terapeutti, jonka työtavalle on ominaista asioiden monipuolinen pohtiminen.”

"Lämmin ja suora terapeutti. Mikon kyky tarkentaa olennaiseen ja luoda toiveikkuutta on hämmentävä."

"Teimme selkeästi oikeita asioita yhdessä työskennellessämme. Olen löytänyt tasapainoisen ja joustavan tyylini tehdä asioita. Haasteita on riittänyt, mutta oikeanlainen palautuminen on pitänyt motivaationi ja jaksamiseni hyvällä tasolla."

"Koin, että osasit kuunnella ja ymmärtää avaamiani asioita sekä auttaa löytämään käytännöllisiä työkaluja, joilla palauttaa hyvinvointiani."

Mitä istunnoillani tehdään

Pidän itse tärkeänä psykoterapian hyvää laatua ja työskentelyn räätälöintiä asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Terapian tuloksellisuutta ja toimivuutta arvioidaan säännöllisesti työskentelymme aikana. Samalla pyrin työskentelyssäni siihen, että kivuliaista asioista voidaan keskustella turvallisesti ja että asiakas kokee tulevansa aidosti ymmärretyksi. Psykoterapeuttinen prosessi tähtää lopulta siihen, että asiakas pääsee elämään omien arvojensa mukaista elämää.

Tarjoan apua
Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Lastensuojelun asiakkaat Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Ratkaisukeskeisen psykoterapiakoulutuksen lisäksi olen suorittanut kognitiivis-analyyttisen lyhytterapian opinnot ja kognitiivisen psykoterapian KELA-pätevyyden. Lisäksi olen lisensoitu Personal trainer.

Olen pohjakoulutukseltani teologian maisteri ja opiskellut lisäksi psykologiaa ja filosofiaa. Viimeistelen uskonnonfilosofian väitöskirjaani kuvittelun psykologiasta. Olen tehnyt nuoriso- ja perhetyötä Suomessa ja luennoinut stressinhallinnasta monille erityisryhmille kuten syöpä- ja sydänpotilaille. Minulla on pitkä kansainvälinen työkokemus ulkomailta mm. Sveitsistä, Brasiliasta ja Ranskasta.

Asiakaskuntani

Työskentelen mielelläni nuorten, opiskelijoiden ja aikuisten kanssa suomeksi ja englanniksi.

Tutustumiskäynnin hinta

115,00

Vakiokäynnin hinta

115,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Psychotherapy, solution-focused consultations and personal training services are offered also in English.