Etusivu / Löydä apua / Mikko Karppinen

Mikko Karppinen

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Pariterapia
Espoo,
Espoo,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Teen terapiatyötä voimavarakeskeisestä viitekehyksestä käsin. Tavoitteena on rakentaa ihmistenvälistä uutta ymmärrystä ja suunnata katsetta nykyhetkeen sekä tulevaisuuteen, historiaa unohtamatta. Ajattelen että uudet ja vanhat pari- ja perhesuhteet vaikuttavat meihin joka hetki monella tasolla.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (nuoret) Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (perheet)

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen avoin, kunnioittava ja kuunteleva. Olen helposti innostuva ja rohkaisen myös muita heittäytymään tunteiden ja ajatusten virtaan. Vaikeiden asioiden taustalla on usein kysymys ihmistenvälisestä vuorovaikutuksesta tai sen puutteesta. Asiakas on oman elämänsä asiantuntija ja terapeutti rinnalla kulkija, jonka kanssa on turvallista jäsennellä oman elämän käänteitä niin, että syntyy tarina ihmisestä, joka on elänyt ainutkertaisen elämän.
Avainsanoina toimivat; dialogisuus, reflektiivisyys, narratiivisuus ja ratkaisukeskeisyys.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotolla asiakas useinmiten päättää mistä tapaamisella keskustellaan. Ensimmäisten tapaamisten aikana olisi hyvä määritellä työskentelyn tavoitteet, että työskentely säilyisi mielekkään ja tavoitteellisena. Työskentely perustuu avoimen dialogin malliin, missä terapeutti ei ole asiantuntija vaan tasavertainen ihminen, jonka kanssa yhdessä pohditaan asiakkaalle ajankohtaisia aiheita. Tapaamisilla voidaan käyttää sukupuutyöskentelyä, missä perehdytään perheen ja sukujen historiaan, mitä kautta voi avautua uusia näkökulmia omiin kokemuksiin.
Vastaanotolle voi myös pyytää sovitusti mukaan sukulaisen tai ystävän, jos tuntuu että se olisi tärkeää. Vaikeiden asioiden käsitteleminen yhdessä turvallisessa ympäristössä voi olla parantava kokemus.

Tarjoan apua
Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Tutustumiskäynnin hinta

0,00

Vakiokäynnin hinta

150,00

Lisätiedot hinnoittelusta

www.Heltti.fi