Etusivu / Löydä apua / Miika Peltonen

Miika Peltonen

Psykoterapeutti, Teologian maisteri, Ratkaisukeskeinen
Espoo, Leppävaara
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja käytän myös kognitiivisia menetelmiä. Otan vastaan pääasiassa yksilöasiakkaita. Minulla on kokemusta terapeuttisesta asiakastyöstä 15 vuoden ajalta. Autan sinua mielelläni saavuttamaan tavoitteesi ja löytämään ratkaisuja ongelmiisi.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen vahvasti asiakasta kunnioittava, lämmin ja empaattinen terapeutti.
Haluan olla tukemassa ihmistä kohti hänen haluamaansa muutosta. Haluan herättää toivoa ja vähentää kärsimystä. Terapeuttista otettani kuvastaa rentous, luovuus ja aktiivisuus.
Asiakkaanani tulet aidosti kuulluksi ja hyväksytyksi.
Sen lisäksi tulen antamaan aktiivisen panokseni terapiaprosessisi ohjaajana.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiaistunnolla keskitytään sinuun laajasta näkökulmasta käsin. Tarkastelemme kokemaasi haastetta peilaten sitä tarvittaessa menneeseen, tähän hetkeen ja tulevaisuuteen. Muodostamme yhdessä tavoitteen, joka pitää sisällään sen mitä sinä tarvitset. Millaisen muutoksen haluat elämääsi.
Pidän tärkeänä toimivaa yhteistyösuhdetta. Se tarkoittaa ilmapiiriä, jossa on hyvä olla ja joka tukee vaikeiden asioiden käsittelyä. Olen kuunteleva ja tilaa antava. Olen myös aktiivinen ja kommentoiva.
Jokainen terapiasuhde on minulle ainutlaatuinen. Osaan käyttää luovasti mm. ratkaisukeskeisiä ja kognitiivisia menetelmiä, mutta aina ihminen -ei menetelmä edellä.

Tarjoan apua
Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Lisätiedot

Tällä hetkellä pystyn ottamaan 1-2 uutta asiakasta, Tiistaisin klo 12-14 välillä.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Kela-terapiassa omavastuu 30€/45 min, 50€/90min.